一人一個遇過嘅衰人

jasmineoj
|
好多年前,有朋友介紹咗個男人俾我識,當時係約出嚟見面,個男人話佢離過婚,想再識過第二個咁樣樣
一路發展到曖昩緊嘅階段
有一日我手痕走上網諗住search 下佢起下底
點知就俾我見到佢喺BK同埋某啲壇都有出post
因為佢個名實在太容易認(錯grammar 錯得好離奇)
咁都幾肯定就係佢本人

當時我發現到佢喺BK出完POST 話好掛住個前妻又話如果可以返去佢身邊做咩都得之類
那邊廂緊接喺呢個post 嘅第二日,佢就喺第二個壇度出叫雞報告,話屋企隻惡老虎終於肯離婚,大解放,可以上東芫叫雞,又話隻雞同佢講下次唔收錢,因為覺得佢好勁

當然後係閃都閃唔切啦
再問返介紹人,到底佢喺邊度識呢個男人...

佢話...

WECHAT 附近的人.........

bylobb
|
介紹人同你好大仇口
Mary媽咪
|
你遇到最衰既唔係嗰個男人
係介紹呢個男人比你識個fd 先真
蘋果mama    發表於 18-10-10 09:29
miemiemie
|
我無遇過,
但有朋友遇過俾男人呃做擔保人,
爭落週身債,個男人同第二個女人走左佬,
所以我成日提人唔好做擔保人,
係好男人就唔駛你煩錢銀嘢,
jasmineoj
|
bylobb 發表於 18-10-9 15:18
介紹人同你好大仇口
佢老公係咁樣識,佢好彩...
但佢以為全部都係好人....就大鑊D
siuying705
|
jasmineoj 發表於 18-10-9 15:16
好多年前,有朋友介紹咗個男人俾我識,當時係約出嚟見面,個男人話佢離過婚,想再識過第二個咁樣樣
一路發 ...

其實係咪應該鬧左你個friend 先
cattz288
|
jasmineoj 發表於 18-10-9 15:19
佢老公係咁樣識,佢好彩...
但佢以為全部都係好人....就大鑊D

好多年前已經興wechat??
RRR1
|
你朋友咁大整蠱
忌廉溝鮮奶
|
我BOSS
唔加人工
jasmineoj    發表於 18-10-9 15:35
newcook    發表於 18-10-9 15:26
jasmineoj
|
siuying705 發表於 18-10-9 15:19
其實係咪應該鬧左你個friend 先

鬧又無,但有瘋狂反白眼,反到去後腦
jasmineoj
|
cattz288 發表於 18-10-9 15:21
大概四五年前
babynetnet
|
你個朋友都真係好好朋友……
jasmineoj
|
Mary媽咪 發表於 18-10-9 15:19
你遇到最衰既唔係嗰個男人
係介紹呢個男人比你識個fd 先真
車都唔知係咪走上嚟BK扮情深,呃D阿媽落搭
漱口水
|
一路發 ...

睇完嘩咗聲,好彩你醒目咋
jasmineoj
|
babynetnet 發表於 18-10-9 15:23
你個朋友都真係好好朋友……
但佢又真係成功例子,佢同佢老公都結咗婚三年
newcook
|
好嚴重人格分裂
joeyjoey223
|
cattz288 發表於 18-10-9 15:21

6年前左右玩過
jasmineoj
|
newcook 發表於 18-10-9 15:26
好嚴重人格分裂
另外啲朋友分析話覺得呢個男人係食家
蘋果木
|
一路發 ...

我有個朋友做人第三者,佢衰到同人老婆扮fd收料,跟手成日同個男人講電話,又偷會,最後佢仲自己離埋婚去同個男人一齊,沒有最賤只有更賤,係因為佢連小朋友都吾要,再同個男人結婚,生左個仔,我一知道佢攪人老公,我有叫佢吾好,可惜佢冇聽,我即時同佢朋友都冇得做!
jasmineoj
|
蘋果木 發表於 18-10-9 15:28
我有個朋友做人第三者,佢衰到同人老婆扮fd收料,跟手成日同個男人講電話,又偷會,最後佢仲自己離埋婚去 ...
扮FD 收料?咁即係本身識佢老婆嘅?