自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jasmineoj 發表於 18-10-9 15:24
但佢又真係成功例子,佢同佢老公都結咗婚三年

凡事都有成功同失敗……咁只能說佢好彩,你更好彩……神推鬼X你又會無啦啦上網揾個男既資料!

子爵府

babynetnet 發表於 18-10-9 15:31
凡事都有成功同失敗……咁只能說佢好彩,你更好彩……神推鬼X你又會無啦啦上網揾個男既資料!
...
你啱

男爵府

jasmineoj 發表於 18-10-9 15:29
扮FD 收料?咁即係本身識佢老婆嘅?

吾識架,佢同個男人係小學同學,但成20年冇聯絡,一撞返就愛上喎!佢同人地老婆數自己老公D野,跟住人地老婆又講自己老公D野,佢賤到講返俾個男人聽,跟住加鹽加醋,又話人地老婆生在福中不知福,佢要救個男人出苦海喎!真係痴得好緊要!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

出街非禮人果d 賤人。

子爵府

蘋果木 發表於 18-10-9 15:34
吾識架,佢同個男人係小學同學,但成20年冇聯絡,一撞返就愛上喎!佢同人地老婆數自己老公D野,跟住人地老 ...
咁佢自己老公唔慘嘅

子爵府

bosch 發表於 18-10-9 15:35
出街非禮人果d 賤人。
呢個由細到大都遇唔少
我到而家都唔明用手踭頂女人心口有咩咁high

男爵府

jasmineoj 發表於 18-10-9 15:37
咁佢自己老公唔慘嘅

佢覺得吾慘架,如果佢覺得慘就吾會拋夫棄子啦!基本上佢同個男人真係天生一對架,兩個都甘人渣!

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

我有幸交往既人都未衰到你遇到既咁差,反而我最好既朋友遇人不熟,廿年前以為識到個好男仔,做金行sales,一星期有幾晚都去接男友放工,放假又買晒餸上男友屋企煮飯等佢返屋企一齊食.

起初佢男友好似對佢好好,係公司買左隻成兩重既金鈪比佢,點知後來成日話未出糧但要買野唔夠錢,好幾次叫佢過數,前後成萬蚊,朋友後來仲發現自己有左,佢同個男講自己有bb,對方冇比任何feedback,漸漸個賤男就話自己好忙,放假又話約左朋友,連送上門話煮飯佢食都拒絕,我地個個勸佢為左自己唔好要個bb,個時朋友喊死好多次,以為自己做錯d乜,我地個個都話佢比人呃左又食又拎,我地陪佢搵個賤男叫佢還錢,個衰人還左幾千就冇影,為左避開我地仲調舖換電話cut call機,最後好彩我朋友冇做傻事,落左個b重新做人,幾年後識到而家老公,生埋仔女.

事隔幾年,某日睇報紙見到個賤男虐待女友個女罪名成立,判左監,我地個個都話抵佢死,但個細路女就慘,比熱水淥傷皮膚.

琥珀宮

jasmineoj 發表於 18-10-9 15:16
好多年前,有朋友介紹咗個男人俾我識,當時係約出嚟見面,個男人話佢離過婚,想再識過第二個咁樣樣
一路發 ...

最衰嗰個應該係你朋友

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

車都唔知係咪走上嚟BK扮情深,呃D阿媽落搭

似係

伯爵府

miemiemie 發表於 18-10-9 15:19
我無遇過,
但有朋友遇過俾男人呃做擔保人,
爭落週身債,個男人同第二個女人走左佬,

其實呢樣我覺得唔可能發生,識衰男人個個都有機會,只係做擔保人就一向都要小心,屋企人都未必會幫更何妨街外人,因要付既責任好大

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

好多年前,有朋友介紹咗個男人俾我識,當時係約出嚟見面,個男人話佢離過婚,想再識過第二個咁樣樣
一路發 ...

純8卦,亦為bk會員著想,呢位男會員,還有在bk出沒嗎? 提醒吓好喎

珍珠宮

蘋果木 發表於 18-10-9 15:43
佢覺得吾慘架,如果佢覺得慘就吾會拋夫棄子啦!基本上佢同個男人真係天生一對架,兩個都甘人渣!
...

好奇一問,你見過個男人同男人前妻未?

大宅

一路發 ...

子爵府

Moti 發表於 18-10-9 16:22
好奇一問,你見過個男人同男人前妻未?

個男人果陣一個星期食四次飯仲去過一次旅行
前妻未

子爵府

吉蒂0603 發表於 18-10-9 16:04
純8卦,亦為bk會員著想,呢位男會員,還有在bk出沒嗎? 提醒吓好喎
...
冇喇,佢只出咗一個題

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

joeyjoey223 發表於 18-10-9 15:27
6年前左右玩過

oic
放下自在

侯爵府

車都唔知係咪走上嚟BK扮情深,呃D阿媽落搭

正正常常我唔覺得d 阿媽會落搭
除非由已婚轉左單身

珍珠宮

jasmineoj 發表於 18-10-9 15:19
佢老公係咁樣識,佢好彩...