有無收到Dr Max 電話, 話你攞咗咩咩奬,要你去佢公司?

mypineapple
|
我覺得似sell 野, 唔似攞咩獎!
你地有無試過?
DoReMi媽媽
|
聽到哩啲電話,佢未講完我已收線,我都冇參加過咩抽奬,點會中奬?
夜幽靈
|
mypineapple 發表於 18-10-9 16:29
你地有無試過?

一定是sell 嘢
meow_day
|
係sell 嘢, 好似係sell 套英語
wcpcelia    發表於 18-10-9 17:09
simple430
|
無端端有人話你得獎 , 有無咁著數
iouemily
|
千其咪上去,除非你好肯定自己有耐力,通常叫你上去攞,然後就狂sell你
happybebebe
|
唔好去呀,會sell你嘢
啲參賽證明書要唔要都罷
日本成
|

之前訂過佢套特價教材 上去拎完套野sell咗我2個鐘,果個人仲話 之前有個媽咪坐咗6個鐘聽佢sell野 連琴都唔去學,最後幫佢買咗套野

tansyneko
|
一定啦
catvv
|
係呃你買野
youhello507
|
30年前的舊橋

你話有冇咁筍?
Poyau
|

似係氹人上公司再閉門賣嘢 小心中伏
guhelen
|
有,接過兩次電話,第一次話因為阿囡英文成續特別抽中阿囡,第二次話阿囡參加什麼畫畫比賽要俾個奬她,可以免費參加升中面試班。兩次都沒有去!邊有咁着數
kitbebe
|
一聽就知係伏啦!
Teapig
|
你地有無試過?

有 參加幼稚園填色比賽 打黎話有名次
上去拎獎狀,但就要聽講座定參加佢d乜先有得拎張獎狀。
我一話唔洗 獎狀唔要 即cut我線
mypineapple
|
咁我當無收過个電話
kokobear
|
以前收過,冇理佢
drizzle
|
你地有無試過?

收過
我個女真係有拎獎
佢送左200 coupon及証書
kk80400
|
你地有無試過?

呢間公司 上次打比我叫我上去做評估,我一心唸住買佢套野,咪上去做下囉,

點知上到去,佢要我等差唔多一個鐘先同小朋友做評估,甘做佢果個死人評估用咗10分鐘都冇,就話等人解釋比我聽,好....我都等,共等咗2小時,即小朋友做完評估後仲等咗大約10個字,我甘次真係忍唔住,又再問佢仲要等幾耐,個職員都唔好意思就即刻同我入去問人,佢出黎返話d同事唔得閒,叫我約過時間再去,嘩....我真係火都爆,即走人......
YanniePang
|
商業機構自然要賺錢,又不是慈善機構,還無緣無故送張證書給你孩子了,這個大家心照啦。

至於幾萬元不算貴,睇你有無錢啫。