在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 124

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 18-10-16 10:41
e家?十點幾噃,仲未通返車呀

而家我搭都無野

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 18-10-16 14:12
又會搞到咁
希望 之後唔好再咁就得喇

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-10-16 14:11
辛苦你啦!等太后返嚟睇吓有咩賞賜你啦!

請豆娘娘安 期待太后娘娘回歸

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 18-10-16 11:46
房景岩岩游完水

嘩 你就好啦

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-10-16 14:13
而家我搭都無野

娘娘萬福金安, 幸好避過此苦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-10-16 14:16
娘娘萬福金安, 幸好避過此苦

係呀,不避唔過落雨,無拎遮呀!

水晶宮

畀面勳章

acbeans 發表於 18-10-16 14:42
係呀,不避唔過落雨,無拎遮呀!

我有拎遮,今朝出門口時好密雨

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 18-10-16 14:51

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-10-16 14:08
午安

午安豆

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-10-16 14:09
我自己like mtr 多dd 嘅, 因路面塞上來無得計, 同埋bus 都會唔準時。 mtr 今朝就無得講喇, 要睇佢signal f ...

我就一時時啦,如果需要好準時去到嘅就會搭地鐵,如果想舒服啲嘅就會搭巴士

雲母殿

acbeans 發表於 18-10-16 14:13
而家我搭都無野

我頭先搭都好返啦

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-10-16 15:32
我就一時時啦,如果需要好準時去到嘅就會搭地鐵,如果想舒服啲嘅就會搭巴士
...
bus我有時會暈車浪. 但當然BUS有得坐嘅機會高過MTR嘅

雲母殿

htts 發表於 18-10-16 15:40
bus我有時會暈車浪. 但當然BUS有得坐嘅機會高過MTR嘅

我樹過海要轉四次,有兩次仲要唔係過對面線轉,如果搭地鐵真係行好多路架

雲母殿

回覆樓主

明天又放假

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

靚豬豬 發表於 18-10-16 14:51

呢兩日唔知做乜又唔好天

水晶宮

畀面勳章

acbeans 發表於 18-10-16 15:50
呢兩日唔知做乜又唔好天

近重陽啩

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

靚豬豬 發表於 18-10-16 15:53
近重陽啩

我下星期先要去拜山

水晶宮

畀面勳章

acbeans 發表於 18-10-16 15:59
我下星期先要去拜山

我地淨係拜清明,無拜重陽,明天老公休息,應該都係在家攤抖下

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-10-16 15:49
明天又放假
yes, can take rest la

雲母殿

htts 發表於 18-10-16 19:00
yes, can take rest la

係呀,個個星期係咁就正啦

首頁

尾頁

跳至