九仔洗碗機就要退役有冇好推介

ting230
|
部九仔都差不多幫左我手兩年,近兩天部洗碗機經常失靈,請問有冇用家有好介紹,謝謝
sochui
|
ting230 發表於 18-10-9 23:05
部九仔都差不多幫左我手兩年,近兩天部洗碗機經常失靈,請問有冇用家有好介紹,謝謝 ...

我的九仔都是兩年左右,上月換了細S
小虎與點點
|
ting230 發表於 18-10-9 03:05
部九仔都差不多幫左我手兩年,近兩天部洗碗機經常失靈,請問有冇用家有好介紹,謝謝 ...

香港美的快將出六套洗碗碟機,約三仟頭 尺寸同細s差不多
ting230
|
sochui 發表於 18-10-9 23:14
我的九仔都是兩年左右,上月換了細S

請問細s買幾銀是否上淘寶買?
samrtguy
|
我的九仔用了一年十個月, 都壞壞地了 (漏水, E9 ) 但又未完全壞, 都洗到嘅, 一部鷄肋
angelawyy
|
細s 行貨有保養,大p 先要淘寶,而家出左新版,唔急就等雙11
jolps
|
samrtguy 發表於 18-10-10 12:26
我的九仔用了一年十個月, 都壞壞地了 (漏水, E9 ) 但又未完全壞, 都洗到嘅, 一部鷄肋 ...

我嗰部都係差不多時間, 又係壞壞地又壞唔哂, 但都睇緊要換機, 本來心水細S, 但發現美的出左6套, 真係好心動, 我諗住留意下有乜優惠就買架喇, 費事等到九仔唔郁得先買, 我唔可以冇洗碗機架
ting230
|
我都係期待新美的有得買,希望部九仔唔好咁快打柴啦
ozoz
|
我見toshiba(比美的買咗)有部,同美的M1一樣,唔知好唔好。
jumpy
|
鍾意睇到九仔係玻璃面可以睇到佢個噴淋臂有冇轉,如果第日我部九陽壞咗我都想換部大D。但好奇想問,睇唔到的話,有嘢kick住或壞咗唔轉咪唔知囉
jumpy
|
jolps 發表於 18-10-11 14:51
我嗰部都係差不多時間, 又係壞壞地又壞唔哂, 但都睇緊要換機, 本來心水細S, 但發現美的出左6套, 真係好心 ...

咩型號? THX
jolps
|
ting230 發表於 18-10-11 22:36
我都係期待新美的有得買,希望部九仔唔好咁快打柴啦

我希望九仔快D斷氣, 等我可以的起心肝換機, e+佢壞唔壞之間, 搞到我要睇住佢有冇轉,有冇漏水,有冇唔夠水...

我見到美的網已經有得賣, 但我想睇下實物先, 同埋問清楚包基本安裝即係包乜? 鑽枱面要唔要錢, 改喉嗰d又點計?

jolps
|
回覆 jumpy 的帖子

美的? 咪就係新出的6套囉~ 佢個樣同座枱嗰部西門子差不多, size都差不多
jumpy
|
jolps 發表於 18-10-12 09:06
回覆 jumpy 的帖子

美的? 咪就係新出的6套囉~ 佢個樣同座枱嗰部西門子差不多, size都差不多

要淘定香港有得買行貨
jolps
|
回覆 ozoz 的帖子

我見到美的M1/M2的評語都唔錯, 起碼好過R仔/九仔, 所以TOSHIBA應該都差不多, 因為部機其實一樣
jolps
|
jumpy 發表於 18-10-12 09:09
要淘定香港有得買行貨

香港有行貨喇~

https://www.mideahk.com/index.php?route=product/product&path=70_72_112&product_id=377

jolps
|
jumpy 發表於 18-10-12 00:15
鍾意睇到九仔係玻璃面可以睇到佢個噴淋臂有冇轉,如果第日我部九陽壞咗我都想換部大D。但好奇想問,睇唔到 ...

其實呢個問題, FB 都見到有人問, 有時見到佢地話D碗唔乾淨, 就會有可能係KICK住左唔知, 條臂唔識轉, 如果幾日都係咁要搵代理CHECK機架!

jumpy
|
jolps 發表於 18-10-12 09:10
香港有行貨喇~

https://www.mideahk.com/index.php?route=product/product&path=70_72_112&product_id=3 ...

WOW THX
|
jolps 發表於 18-10-12 09:10
香港有行貨喇~

https://www.mideahk.com/index.php?route=product/product&path=70_72_112&product_id=3 ...

請問邊度有實物睇
jolps
|
[email protected] 發表於 18-10-24 14:21
請問邊度有實物睇

以我所知, 暫時得太古城 APITA 電器部, 但最新消息要問返客服了! 我在FB見到咋!