飛利浦攪拌機配件點配?

bb130505
|
家有一個迷你攪拌機,條密封膠圈斷左幾年,唔知有無得配返呢?如果就咁掉左部機,好浪費
|
bb130505 發表於 18-10-10 07:23
家有一個迷你攪拌機,條密封膠圈斷左幾年,唔知有無得配返呢?如果就咁掉左部機,好浪費
...

之前攪拌機個杯跌爛 打去問仲有無呢個型號 有我就去雅蘭個show room買返

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Amy1974
|

。。。
MariaTsui
|
飛利浦很好,你打上customer services,講出是什麼產品,什麼形號,要配什麼,就算現在無貨都可以幫你訂貨,更可以指明去那裡取貨,我通常是旺角雅蘭中心取貨,貨到會通知你,幾好的售後服務。
Poyau    發表於 18-10-10 10:52
bb130505
|
Amy1974 發表於 18-10-10 09:06
回覆 bb130505 的帖子

寶寶店原装 飞利浦搅拌机配件胶圈 密封圈,16元

淘過,完全不是同款,被騙了
bb130505
|
MariaTsui 發表於 18-10-10 09:13
飛利浦很好,你打上customer services,講出是什麼產品,什麼形號,要配什麼,就算現在無貨都可以幫你訂貨 ...

好的,謝謝你
Amy1974
|

。。。
bb130505
|
Amy1974 發表於 18-10-10 09:42
又 唔可以話被騙嘅,十幾蚊貨色,個賣家唔會咁有心去幫你對啱形號。

試過上網搜配件,要自己搞清楚型號先 ...

佢寫明呢個型號,我都影埋相比佢睇,但收到貨,將新、舊放在一起,高、厚、大、小,完全不同。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Amy1974
|

。。。