剛bingo好擔心

艾妃
|
第二胎,努力咗差不多2年終於bingo,暫時得4w5d。好擔心會化學,又擔心bb會停止發育要到11月頭8w先去產檢,呢排仲有咩可以做令自己安心d呢?有無剛bingo jm分享下
JD930    發表於 18-10-11 08:58
cpycpyhelen
|
艾妃 發表於 18-10-10 08:44
第二胎,努力咗差不多2年終於bingo,暫時得4w5d。好擔心會化學,又擔心bb會停止發育要到11月頭8w ...

休息多啲,放鬆下心情
我要做媽媽
|
咪諗太多嘢,初期好好咁休息
karen_kk
|
放鬆心情 多d休息 唔好操勞
|
我都係岩岩bingo
Book左24號去睇醫生 到時應該7週
我第一胎咋
艾妃
|
000112 發表於 18-10-10 11:37
我都係岩岩bingo
Book左24號去睇醫生 到時應該7週
我第一胎咋

我個醫生最快都要11月8先有得睇,呢段日子好難捱
Hinhinhinbb
|
我都係剛bingo,依家4w6d,一樣擔心生化,打算8w先去照心跳!
JD930
|
艾妃 發表於 18-10-10 16:53
我個醫生最快都要11月8先有得睇,呢段日子好難捱

恭喜妳啊,要放鬆心情,休息多點
puiyeelove
|
有左或者準備懷孕前都可以食葉酸
angel.to
|
第二胎,努力咗差不多2年終於bingo,暫時得4w5d。好擔心會化學,又擔心bb會停止發育要到11月頭8w ...

我上星期發現有,都好擔心呀!條線又唔深色
呢2日無覺得好快餓,胸漲感覺好似無左,只係有少少痛,似係就黎咁,好驚無左呀!
我要27號先去照,急死人呀!
我上年中左空心胎,勁擔心!
艾妃
|
angel.to 發表於 18-10-10 22:42
我上星期發現有,都好擔心呀!條線又唔深色
呢2日無覺得好快餓,胸漲感覺好似無左,只係有少少痛,似係就 ...

下,空心胎係點架?
Cindy曾
|

得閒嘅早晨測尿 測到深色為止,又冇流啡冇肚疼一定毛事呀!記得食葉酸片,飲食均衡!
angel.to
|
艾妃 發表於 18-10-10 23:10
下,空心胎係點架?

只得胎囊,好似一隻無蛋黃既蛋...發育唔到
艾妃
|
angel.to 發表於 18-10-11 07:03
只得胎囊,好似一隻無蛋黃既蛋...發育唔到

有無徵兆架?定你去照先知?
艾妃
|
Cindy曾 發表於 18-10-10 23:39
得閒嘅早晨測尿 測到深色為止,又冇流啡冇肚疼一定毛事呀!記得食葉酸片,飲食均衡!
...

用咩驗?綠d?
Cindy曾
|
艾妃 發表於 18-10-11 08:33
用咩驗?綠d?

係呀!我測到咁樣深黑就放心了。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
艾妃
|
Cindy曾 發表於 18-10-11 10:20
係呀!我測到咁樣深黑就放心了。

我無綠d添,要買
angel.to
|
艾妃 發表於 18-10-11 08:33
有無徵兆架?定你去照先知?

無呀!我自己咩徵兆都無
照時醫生講
所以今次都好驚
月尾先照
wingin206
|
我都要BOOK 到29/10 先有得睇呀, 我開頭都好似你咁擔心呀, 但睇左好多JM 講, 開頭都無咩做到, 放鬆D, 休息多D加油呀, 我地比D 信心自己同BB
艾妃
|
angel.to 發表於 18-10-11 11:26
無呀!我自己咩徵兆都無
照時醫生講
所以今次都好驚

祝大家都好孕