脫墨

kelly100117
|
大家有冇口啤、手勢好,價錢合理嘅脱墨介紹
WING1515
|
kelly100117 發表於 18-10-10 10:03

我都想知道
kelly100117
|
WING1515 發表於 18-10-10 10:04
我都想知道

心cc好想整
yyan
|
留毛
yannychan153
|
千幾二千蚊一粒合唔合理呢?
kelly100117
|
yannychan153 發表於 18-10-13 11:08
千幾二千蚊一粒合唔合理呢?

包整好?定要整幾次每次收千幾至二千蚊一粒?
|
回覆 kelly100117 的帖子

包半年, 如果半年後仲生就唔包, 不過通常唔會做咁多次
LaLaLaLaLa22
|
我以前細個去整過,仲衰,一粒分開變2粒,我都想知
kelly100117
|
yannychan153 發表於 18-10-16 17:33
回覆 kelly100117 的帖子

包半年, 如果半年後仲生就唔包, 不過通常唔會做咁多次 ...

係呀~我最近問咗一個,佢話1粒要分開兩、三次做(emoji)
仲有⋯⋯想請教做咗都會再生番?同一位置?
kelly100117
|
LaLaLaLaLa22 發表於 18-10-16 18:45
我以前細個去整過,仲衰,一粒分開變2粒,我都想知

請問分開變2粒都在同一位置付近?整咗幾耐發現變咗2粒
|
回覆 LaLaLaLaLa22 的帖子

一變二? 如果做多次會唔會二變四架? 我做過都無咁情況... 係唔係你嗰粒太大?
|
kelly100117 發表於 18-10-10 10:03

我們美容院有得做,一粒500
kelly100117
|
谷 發表於 18-10-18 17:40
我們美容院有得做,一粒500

係咪500整哂一粒?定每次收$500?謝謝你分享
|
kelly100117 發表於 18-10-18 18:26
係咪500整哂一粒?定每次收$500?謝謝你分享

如果你嘅色素淺嘅話係一次可以搞掂。睇翻嗰粒麥嘅色素。佢三粒之內都係500
花花b
|
谷 發表於 18-10-18 18:41
如果你嘅色素淺嘅話係一次可以搞掂。睇翻嗰粒麥嘅色素。佢三粒之內都係500
...

用機做?
|
花花b 發表於 18-10-20 00:02
用機做?

是的
|
kelly100117 發表於 18-10-16 19:17
請問分開變2粒都在同一位置付近?整咗幾耐發現變咗2粒

係呀,同一個位,一粒變左2粒
太細個啦唔記得
|
yannychan153 發表於 18-10-18 12:04
回覆 LaLaLaLaLa22 的帖子

一變二? 如果做多次會唔會二變四架? 我做過都無咁情況... 係唔係你嗰粒太大?

唔知呀,應該係以前d美容院手勢唔好,我個位而家都係5mm大細
waiyuktsoi
|
kelly100117 發表於 18-10-16 19:14
係呀~我最近問咗一個,佢話1粒要分開兩、三次做(emoji)
仲有⋯⋯想請教做咗都會再生番?同一位置?
...

我女脫咗三次都唔甩,
|
回覆 waiyuktsoi 的帖子

好似話天生嗰D會做多幾次