屯門,瑪嘉烈,QE邊間好?

Cynn_
|
開始第9周了,想問屯門,瑪嘉烈,QE邊間好?謝謝
yuuri_vp
|
QE啦~全港佢同瑪麗啲儀器最齊
同埋全港得佢、廣華同瑪麗有代謝病篩查
JD930    發表於 18-10-18 17:03
|
QE
pycc8899
|
QE 我第一胎係QE度生, 但今胎無地址, 只可以係瑪嘉烈度生...........
Cynn_
|
唔該曬😊
siuballball
|
yuuri_vp 發表於 18-10-10 11:03

屯門11月會有
SsNn
|
siuballball 發表於 18-10-10 17:24
屯門11月會有

會有咩?
JD930
|

咁又幾好
Puddingmman
|

我本身都係諗緊揀瑪嘉烈定QE好,因為瑪嘉烈夠近,但由於QE口碑好d ,最後我都揀左QE。 so far去 QE覆診令我既感覺都好好呀,除左有期做oscar同結構外,第一次係照結構個陣有小小野都會轉仲介俾醫生再照第二次結構,醫生照完結構仲會主動跟進,再安排我之後再做結構呢
siuballball
|
SsNn 發表於 18-10-10 17:59
會有咩?

代謝病篩查
SsNn
|
siuballball 發表於 18-10-10 18:27
代謝病篩查

thanks

leungcownu
|
回覆 siuballball 的帖子

太好了~有冇咩申請程序架
PetiteAmie
|
Puddingmman 發表於 18-10-10 18:24
我本身都係諗緊揀瑪嘉烈定QE好,因為瑪嘉烈夠近,但由於QE口碑好d ,最後我都揀左QE。 so far去 QE覆診令我 ...

想問下如果想喺QE生 係咪產前檢查都要book QE㗎?
因為住喺九龍 可能聯合醫院最方便產檢 但老公prefer 喺QE生
yingmiying
|

威記都有啦 我諗緊做唔做
yuuri_vp
|
yingmiying 發表於 18-10-13 13:05
威記都有啦 我諗緊做唔做

我7月個檢查仲話3間 應該遲啲全部都會有 有就做啦 有咩早啲知嘛