【跳躍生命線】都幾好睇

hellohelloruby
|

琴晚嗰集李成昌做得好好,
好感人

溫暖片尾人生獨白
https://www.facebook.com/umagazinehk/videos/505838386595932/
Poyau
|

tbb難得有返套好戲
Florencema
|
好好睇呀,追
維尼仔
|
都幾好睇
mickeymok410
|
好睇!
caryfox
|
係唔錯⋯⋯
alicialee1210
|
好好睇
howmuch
|
多得消防處支持
洋蔥頭媽咪
|

睇完真係覺得啲人痴鬼缐,少少事就 call 白車
mother904
|
好多位都值得反思,好感動,而且有教育意味。唔係任何對唔住都得到原諒,睇到我眼濕濕。
尋晚凌凌追浪受傷,本來不知悔改,佢朋友鬧佢嗰幕,值得好多後生仔女反思。
winnietingting
|
mother904 發表於 18-10-13 11:36
好多位都值得反思,好感動,而且有教育意味。唔係任何對唔住都得到原諒,睇到我眼濕濕。
尋晚凌凌追浪受傷 ...

看見 內疚是惨過 死
lovececing
|

同感,幾有意思嘅一套劇,有年青人嘅家長應該同年青人一齊睇下
mameme
|
喜歡呢啲正面劇,睇厭尖酸刻薄爭名鬥利宮鬥家鬥喇
gchan8942
|
hellohelloruby 發表於 18-10-10 11:11
琴晚嗰集李成昌做得好好,
好感人

訓練班導師
wan1204
|
阿檬豬
|

係!好啱時下好多中意為左呃like而唔理安全嘅人睇
winnietingting
|
mameme 發表於 18-10-13 11:50
喜歡呢啲正面劇,睇厭尖酸刻薄爭名鬥利宮鬥家鬥喇

yes, 推介 good doctor 日劇 好好睇, 講生命無價
~sunshine~
|
好睇呀!覺得今次套劇製作幾認真,好多位都好寫實
同埋暫時感覺有深度,唔係單單係談情說愛既劇,而且中間浸入好多資訊

不過琴晚果集,全集都好 heavy ,又追風,又跌死人,最後仲要馬神又做返撞死佢老婆果個人,睇完真係個心都實埋
jl1018
|
happy_yuanyuan
|
好睇好睇好好睇