自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kyowong 發表於 18-11-21 08:38
請問無保養都係比2百幾換便可嗎?

係呀

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

kaki0901 發表於 18-11-21 09:00
係呀

謝謝!但我找緊都找唔到那個位置預算維修

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kyowong 發表於 18-11-21 09:13
謝謝!但我找緊都找唔到那個位置預算維修

要DL返apple support,之後會比你揀地點同時間

珊瑚宮

2024年龍年勳章

請問apps唔back up得唔得架? 屋企冇裝返電腦,淨係可以用公司電腦back up d相

公爵府

RibbonLovers 發表於 18-11-20 23:43
我係iphone6,換左電先feel到原來之前舊電老化得好嚴重
以前要不停叉電,而家好似用緊新電話咁31/ ...

之後換要幾錢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

stkyo 發表於 18-11-21 08:16
我用6+,我女用6,我哋9月份時換哂電,得閒就預約去換咗先,而家都11月,仲等乜鬼last minute
...

到時臨急臨忙,又上網問點backup ,預約又發覺full左
天朗氣清

珍珠宮

lovebobo 發表於 18-11-21 08:56
換左部新機俾你?

翻新機

水晶宮

宜先檢查電池效能、在設定、找(電池),如望低過80%,可考慮換。換之前先做backup.跟住做網上預約,有幾日比你選。我選最近自己家的店同埋超早時間(上午11點);放低電話,二小時左右可取。期間在附近行街買野。沒電話很不方便。我由於批次問題,我那期的電話是免費可換電池。如其他批次要換,收228元、在12月31日前。過後會加價。我博捱多2-3年先換電話,我是i機6s.再換都可能同型號。因會平點,夠用算。

禁止訪問

伯爵府

lovebobo 發表於 18-11-21 08:57
平日定星期六成換呀?

平日

伯爵府

yipman00 發表於 18-11-21 10:20
iPad 有無得換?

ipad 無聽過有呀

子爵府

虎到金來勳章

Astra00 發表於 18-11-21 10:20
宜先檢查電池效能、在設定、找(電池),如望低過80%,可考慮換。換之前先做backup.跟住做網上預約,有幾日 ...

would you give me a link, thanks

男爵府

mypineapple 發表於 18-11-21 09:46
之後換要幾錢?

正價$6xx

大宅

宜先檢查電池效能、在設定、找(電池),如望低過80%,可考慮換。換之前先做backup.跟住做網上預約,有幾日 ...

請問iphone7係咪無得check電池?
因為只有過去5小時既用電比例

大宅

15週年勳章

Janetboyyan 發表於 18-11-20 23:31
我一部攞去銅鑼灣,第二日先有得攞。另一部攞去ifc,兩個鐘有得攞

請問是否網上預約?這幾天上網book都沒有位,你幾點book?謝謝

大宅

回覆樓主:

我個仔嗰部有水痕,拆開之後話入過水,起碼要收$1800,唔建議我換電, 話有機會著唔返, 唯有即走。

子爵府

stkyo 發表於 18-11-21 08:16
我用6+,我女用6,我哋9月份時換哂電,得閒就預約去換咗先,而家都11月,仲等乜鬼last minute
...

請問整嗰陣佢會唔會俾部機你用住先

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

請問大家大約係幾多%先打算換電?我現在係86% iPhone6。唔知換唔換好?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bebeyi 發表於 18-11-22 19:46
請問整嗰陣佢會唔會俾部機你用住先

無架

子爵府

RibbonLovers 發表於 18-11-20 23:43
我係iphone6,換左電先feel到原來之前舊電老化得好嚴重
以前要不停叉電,而家好似用緊新電話咁31/ ...
Shop 有冇逼你upgrade iOS?

首頁
12345...6

尾頁

跳至