自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

iPhone 電池與電力維修 <-----------

換電預約網址....

# 網上book, 要等一星期, 我係walk-in 入去... 約到即日整, 但就1點留電話, 5:30收sms, 返apple shop...所以大家要預返時間....

*由即日至 2018 年 12 月 31 日,已過保養期而合資格的 iPhone 6 及以後之所有型號的電池維修服務費用為 HK$ 228。每部 iPhone 可能只可享用 HK$ 228 之電池維修服務一次。2018 年 12 月 31 日之後, 除了 iPhone X 以外,上述所有產品的費用將變更為 HK$ 388。iPhone X 的費用將變更為 HK$ 548。
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

大宅

回覆 kenix_kwok 的帖子

我自己都係約左聽日下午, 所以我唔知實則要擺低幾耐, 但我早排已UPDATE哂IOS

大宅

回覆 Jela 的帖子

你未換電之前健康度幾多%?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

linggo 發表於 18-11-27 14:46
iPhone 電池與電力維修

Thanks for sharing

男爵府

linggo 發表於 18-11-27 14:40

由等到檢查....收走部機我坐左10~15分鐘...

明白

男爵府

X'mas2002 發表於 18-11-27 15:09

我自己都係約左聽日下午, 所以我唔知實則要擺低幾耐, 但我早排已UPDATE哂IOS ...

你update完有冇唔妥呀 我諗緊up ng up

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

廷廷媽 發表於 18-10-10 11:19
請問係咪就咁拎去APPLE STORE就可以? 要換幾耐架?

我上次平日出開銅鑼灣walk-in 去唔使預約,佢會問你,你話我朋友都係直接過來換咋!咁佢話check 下 通常轉頭講有位可以換

大宅

上網預約,星期六廣東道嗰間。去到等十分鍾,再test下你部機,講下條款,兩個鍾到取機,我冇back up,資料冇唔見到。方便快捷又抵,估計年尾好多人換。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有冇人經apps預約到時間?我由上個星期開始一直約唔到,冇時間俾我揀

侯爵府

2023年兔年勳章

lovebobo 發表於 18-11-27 22:03
有冇人經apps預約到時間?我由上個星期開始一直約唔到,冇時間俾我揀
...

我經apps今天已是第十一天,今個星期內預約不到,下星期要Walk-in撞彩數!
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Strawberrys 發表於 18-11-28 08:56
我經apps今天已是第十一天,今個星期內預約不到,下星期要Walk-in撞彩數!
...

你意思你約左11日後?

大宅

回覆 X'mas2002 的帖子

八十幾,不過啲電好似倒水咁,所以先要去換,但職員話原來八十以下先好換,不過我唔理喇,快手快腳換咗佢

侯爵府

2023年兔年勳章

lovebobo 發表於 18-11-28 08:59
你意思你約左11日後?

我意思係上左網睇左11日(包括今天)都未有上午的期啱我!
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

翡翠宮

Strawberrys 發表於 18-11-28 10:36
我意思係上左網睇左11日(包括今天)都未有上午的期啱我!

我由上個禮拜開始睇,完全冇得揀

大宅

UP完無問題

大宅

我兩邊約, 網上同APP, 好多時都係完全無時間揀, 係間唔中會爆幾個SLOT出來, 所以一見到岩就要即禁.

侯爵府

好媽媽勳章

點解大家都去store換唔去維修中心換,check過維修中心仲有好多位,問過職員話冇分別

翡翠宮

jodylulu 發表於 18-11-28 11:46
點解大家都去store換唔去維修中心換,check過維修中心仲有好多位,問過職員話冇分別
...

你用apps定上網check?

侯爵府

好媽媽勳章

lovebobo 發表於 18-11-28 12:43
你用apps定上網check?

直接打電話上萍果

翡翠宮

jodylulu 發表於 18-11-28 12:46
直接打電話上萍果

你幾時打架?我尋日打過,話冇位

首頁

尾頁

跳至