有冇打過生物製劑医治牛皮癣?

SandyWu
|
医生建議家人用生物製劑,想問有冇jm可分享下
clarahkg
|
SandyWu 發表於 18-10-10 16:37

我家人都有 暫時都無咩好方法. 生物製劑
LaLaLaLaLa22
|
LM
siu-mai
|
SandyWu 發表於 18-10-10 16:37

家人情況如何?

價錢好貴但效果真係好顯著,好快解決問題,經濟負擔得起都應該打,唔好畀個病拖累自己

SandyWu
|
siu-mai 發表於 18-10-15 04:07
家人情況如何?

價錢好貴但效果真係好顯著,好快解決問題,經濟負擔得起都應該打,唔好畀個病拖累自己

医生建議下次覆诊時睇病情再决定打定唔打,家人有此病六年,病情好反覆
cy101
|
昨日睇報紙見話2萬打一枝針, 好貴呀!!
SandyWu
|
cy101 發表於 18-10-15 11:18
昨日睇報紙見話2萬打一枝針, 好貴呀!!

医生话$8,000 - $10,000,一個月一支
SandyWu
|
siu-mai 發表於 18-10-15 04:07
家人情況如何?

你有朋友或家人打繄?
cy101
|
SandyWu 發表於 18-10-15 11:20
医生话$8,000 - $10,000,一個月一支
唔知葯效可以維持幾耐?
SandyWu
|
cy101 發表於 18-10-15 11:22
唔知葯效可以維持幾耐?

医生话因人而定,一般一個月打一支,但也有病人打二支
cy101