陪月保險

Jan.C
|
想問下大家會有陪月保險介紹嗎? 大約包D咩? 幾多錢?
lamlam1218
|
Jan.C 發表於 18-10-10 17:26

我買了豐隆,你可去他們的website 看看。但至少要買三個月,價錢相宜.
MomKim
|
陪月都要買保險?我又無聽朋友講過, 都係包陪月姐姐工作個一個月有咩意外受傷?
Jan.C
|
回覆 MomKim 的帖子

要呀, 我個陪月要求我買左, 佢先肯開工呀!

ipcs
|
Jan.C 發表於 18-10-10 17:26

陪月介紹我買衡量保險,有一個月的,$150個月。
dolldollk
|
MomKim 發表於 18-10-11 11:56
陪月都要買保險?我又無聽朋友講過, 都係包陪月姐姐工作個一個月有咩意外受傷? ...

要架, 陪月x站個d係係合約講明要買, 都係百幾蚊
MomKim
|
回覆 Jan.C 的帖子

啊....THX JM. 而家陪月會係咩價位左右.我既朋友介紹有平有貴, 而且相差都幾遠. 我都未揀定.
ipcs
|
MomKim 發表於 18-10-15 12:37
回覆 Jan.C 的帖子

啊....THX JM. 而家陪月會係咩價位左右.我既朋友介紹有平有貴, 而且相差都幾遠. 我都未 ...

而家大部分要2萬蚊以上,多數收2萬至2萬5。我用開果位今年收2萬3,26日,8小時。
做左幾十個BB,有晒推薦信。
我都覺得佢幾好的,個期去到5月尾。
MomKim
|
ipcs 發表於 18-10-15 12:49

而家大部分要2萬蚊以上,多數收2萬至2萬5。我用開果位今年收2 ...

THX JM, 我而家做緊research, 可以pm下我details嘛?
ipcs
|
MomKim 發表於 18-10-22 12:34
THX JM, 我而家做緊research, 可以pm下我details嘛?

可以
MomKim
|
ipcs 發表於 18-10-22 12:38
可以

THX JM
sk1122
|
ipcs 發表於 18-10-12 10:20
陪月介紹我買衡量保險,有一個月的,$150個月。

你好 可以dm 我,買陪月保險的資料嗎?thanks
ipcs
|
sk1122 發表於 18-11-5 09:04
你好 可以dm 我,買陪月保險的資料嗎?thanks

上網search間保險公司就搵到
家傭保>投保表格>陪月員
知道保月上班日期後,填好表格連入數紙fax或email連畀該公司,幾日後會收到保險證書。
Sweetbabymom
|
lamlam1218 發表於 18-10-11 11:48
我買了豐隆,你可去他們的website 看看。但至少要買三個月,價錢相宜.

幾時需要買?預產期一個月前?
missbochu
|
回覆 ipcs 的帖子

would you pls pm the details? Thanks
ipcs
|
missbochu 發表於 18-11-6 16:16
回覆 ipcs 的帖子

would you pls pm the details? Thanks

上網search“衡量保險”就搵到個網頁
家傭保>投保表格>陪月員
知道保月上班日期後,填好表格連入數紙fax或email連畀該公司,幾日後會收到保險證書。
gyung
|
ipcs 發表於 18-10-15 12:49

而家大部分要2萬蚊以上,多數收2萬至2萬5。我用開果位今年收2 ...

我而家做緊research, 可以pm我details嗎? THX
sk1122
|
ipcs 發表於 18-11-5 09:21

上網search間保險公司就搵到

謝謝你,可唔可以入院果日先過數買?
ipcs
|
gyung 發表於 18-11-6 16:36
我而家做緊research, 可以pm我details嗎? THX

唔知你想知d乜?
ipcs
|
sk1122 發表於 18-11-7 10:49
謝謝你,可唔可以入院果日先過數買?

我都係知道幾時出院先叫老公代我fax畀佢地,不過我入院前入左數先,keep住入數紙交帶老公做。