馬天宇 (純個人意見,fans不喜可不看,勿插)

花花姐
|
最近睇左2齣佢有份做主角既戲,越睇越頂唔順佢,一套古裝,一套時裝,除左戲服不同,表情完全一模樣,一臉茫然,說話無神無氣,喜怒哀樂得一個表情,真不知如何當上男一,2套戲都因為頂佢唔順要跳船
vivimere
|
花花姐 發表於 18-10-10 18:22
最近睇左2齣佢有份做主角既戲,越睇越頂唔順佢,一套古裝,一套時裝,除左戲服不同,表情完全一模樣,一臉 ...

套時裝佢係男二。
hugoma2015
|

使唔使啊

涼生,其實佢好符合原著啊。我唔係隨便講,我真係睇緊原著。有幾段內心戲,我俾佢高分。

三國,無睇,唔評論。

睇過佢一次綜藝節目,上快樂大本營。佢確實無咩天賦。唔係有靈氣的演員,而且外型限制好大,太babyface。

利申:我唔係粉絲。睇頭像都知我粉邊個

bb2
|
第一次睇佢做戲...初頭睇係幾靚仔,可惜無靈魂...搞到我睇凉生要飛住黎睇
l.s.l.s
|
bb2 發表於 18-10-10 20:47
第一次睇佢做戲...初頭睇係幾靚仔,可惜無靈魂...搞到我睇凉生要飛住黎睇
...

講得好聽啲係話呆,唔好聽係做到成條死魚咁 ,佢都出道1x多年啲演技比啲新人都不如
花花姐
|
l.s.l.s 發表於 18-10-10 21:53
講得好聽啲係話呆,唔好聽係做到成係死魚咁 ,佢都出道1x多年啲演技比啲新人都不如
...
好同意,今天終於頂唔順,決定跳船睇劇文字劇情算了
Lovely媽咪
|
l.s.l.s 發表於 18-10-10 21:53

講得好聽啲係話呆,唔好聽係做到成條死魚咁 ,佢 ...
出道咗咁耐,我仲以為係新人,睇個套三國真係完全唔覺得係做緊戲,冇表情,講對白冇高低音,係初初睇俾個樣吸引咗,但睇咗幾他真係頂唔順,放棄了
tsung
|
bb2 發表於 18-10-10 20:47
...

劇情開始拖
bb2
|
tsung 發表於 18-10-11 14:27
劇情開始拖

呢套而家排係我個追劇榜最尾, 淨係睇小哇
vivimere
|
tsung 發表於 18-10-11 14:27
劇情開始拖

你睇第幾集?我琴晚睇第32集連續睇咗兩次,好期待今晚嘅33、34集。
我要做媽媽
|
哈哈,其實我覺得好多流量明星都係咁
tsung
|
bb2 發表於 18-10-11 14:30
呢套而家排係我個追劇榜最尾, 淨係睇小哇

有冇睇"橙紅年代"?
tsung
|
vivimere 發表於 18-10-11 14:32
你睇第幾集?我琴晚睇第32集連續睇咗兩次,好期待今晚嘅33、34集。
...

我睇到ep27咋,好慢呀
bb2
|
tsung 發表於 18-10-11 15:07
有冇睇"橙紅年代"?

冇呀,好睇?
tsung
|
bb2 發表於 18-10-11 15:49
冇呀,好睇?

我就喺冇睇,所以問你?
bb2
|
tsung 發表於 18-10-11 20:52
我就喺冇睇,所以問你?

的士陳
tsung
|
bb2 發表於 18-10-11 21:15
的士陳

女主好似喺馬思純
devilkwan
|
tsung 發表於 18-10-11 15:07
有冇睇"橙紅年代"?

邊到有得睇?
有人介紹我睇哩套話正
devilkwan
|
花花姐 發表於 18-10-10 18:22
最近睇左2齣佢有份做主角既戲,越睇越頂唔順佢,一套古裝,一套時裝,除左戲服不同,表情完全一模樣,一臉 ...

佢做綜藝都唔多掂
ps粉絲唔好打頭
tsung
|
devilkwan 發表於 18-10-11 22:20
邊到有得睇?
有人介紹我睇哩套話正

我見daily motion有呀不過我未睇