沙呂小校長~已另謀出路~打算轉任英華小學校長

Pigbaby
|
消息指,薛鳳鳴在爭議曝光前已另謀出路,打算轉任英華小學校長,最終因被人告密而觸礁。

星島日報
http://std.stheadline.com/daily/article/detail/1889475-港聞-沙呂小爆帳目混亂+校董會設小組調查

原來已打算轉工,咁呢單 醜聞 令佢損失好大
仲邊有學校請佢做校長
JD930    發表於 18-10-11 12:07
LL1999
|
嘩! 好無恥喎, 好在有人告密, 如果唔係, 害埋另一間小學既學生
熱媽
|
Pigbaby 發表於 18-10-11 04:09
消息指,薛鳳鳴在爭議曝光前已另謀出路,打算轉任英華小學校長,最終因被人告密而觸礁。

星島日報
英華小學同佢地班家長真係要慶祝。
sjnl43
|

星島日報

爆趣喎, 剛開學咁原校校長呢? 虛位以待?

我估係管理層 同事唔係邊會知咁detail

學嬰絡咁, 見雞行事
Dailywin
|

星島日報

大把學校鐘意佢,起碼夠哂市儈
sunnymama2
|
熱媽 發表於 18-10-11 05:35

好彩咋
tsung
|
熱媽 發表於 18-10-11 05:35

JD930    發表於 18-10-11 12:07
大肉兒
|
sjnl43 發表於 18-10-11 06:06
爆趣喎, 剛開學咁原校校長呢? 虛位以待?

我估係管理層 同事唔係邊會知咁detail

yw s headmistress will be retired after this school term
|
嘩,英華真係執番身彩
藍莓綠茶
|
可能就係想做英華校長,有人睇唔過眼爆佢大鑊,等佢無得做!
LedTV
|
英華真係要賀一賀

cy101
|

真係唔好當身邊d人死晒,無人知!
Ho_BB
|

gchan8942
|

星島日報

我估佢搵夠
不過錢無人嫌多
brindlewin
|

星島日報

其實我最好奇沙呂個遊學團咩內容,可以等同免考試?
熱媽
|
gchan8942 發表於 18-10-11 07:38
我估佢搵夠
不過錢無人嫌多
一係明知沙呂小無肉食,要另找目標。
gchan8942
|
熱媽 發表於 18-10-11 07:48
一係明知沙呂小無肉食,要另找目標。

都有機會
|
藍莓綠茶 發表於 18-10-11 07:22
可能就係想做英華校長,有人睇唔過眼爆佢大鑊,等佢無得做!

又唔多似, 因為告密者"步處"左都好幾年。
pat2331
|
0526 發表於 18-10-11 07:52
又唔多似, 因為告密者"步處"左都好幾年。

明做佢啦
sunnymama2
|
如果轉左佢做校長,可能會問家長可以為學校貢獻(捐獻)幾多,將平民學校轉做貴族學校