小產了,好唔開心。。。

chanheihei10
|
由五week 發現懷孕,但一直有斷斷續續流血流啡的現像,都好擔心,直至去到7week 時發現心跳,本來好開心,以為有心跳,流產機會大大降低了,但。。。。去到9week 時醫生講無心跳,BB無長大了,即時入院做流產,因為我唔想再痛,就做手術拿走。。。過咗幾日,仍然好掛住BB。。。。
JD930    發表於 18-10-11 09:56
JJ0601
|
有無再搵第二個醫生check下呀,可能會有奇蹟發生架
JD930
|
chanheihei10 發表於 18-10-11 08:58
由五week 發現懷孕,但一直有斷斷續續流血流啡的現像,都好擔心,直至去到7week 時發現心跳,本來好開心, ...

加油啊媽媽,小天使好快會返來妳身邊㗎
我要做媽媽
|
要好好咁調理身體吖媽媽,bb一定好快返黎既
zzzccc
|
chanheihei10 發表於 18-10-11 08:58
由五week 發現懷孕,但一直有斷斷續續流血流啡的現像,都好擔心,直至去到7week 時發現心跳,本來好開心, ...

我同你一樣,由5week幾開始流血,一直到6week幾流住血都照到bb心跳,可惜到7week幾再照個胎已經無左心跳,又無長大。

我星期一都塞左藥排組織,可惜未清晒,而家要再觀察!

唔使覺得孤單,好多同路人,最重要係調理身體!小天使好快會再番黎咖喇!
JD930    發表於 18-10-15 17:26
HappyBlueberrie
|
我都係同路人,10w選擇左藥流,都唔開心左一段時間,上bk有好多jm都有試過,你並不孤單,我本身身體唔好,要長期食藥,但醫生都話可以再試,唔影響下次的,調理好身體,時機到時,小天使一定痴實你,一齊加油!
JD930    發表於 18-10-15 17:27
sasa_mui
|
我都小産過2次, 一次係有過心跳. 宜家 25 週啦.

唔怕架, 開始係會有一排好唔開心, 好掛住BB. 我有一排成日都喊, 成日都好唔開心, 但係又唔想屋企人担心, 所以逼得自己好辛苦. 但係時間一過, 會好啲架啦.
跟住我諗, 如果夾硬要留住BB, 但係佢唔健康, 第日大家都會好辛苦. 佢喺仲細嗰時選擇自己走咗, 係對爸爸媽媽貼心架.

快啲調理好身體, 等身體好咗, BB 就會返嚟.
我自己就睇中醫調理咗大半年.
quli
|
sasa_mui 發表於 18-10-11 17:21
我都小産過2次, 一次係有過心跳. 宜家 25 週啦.

唔怕架, 開始係會有一排好唔開心, 好掛住BB. 我有一排成 ...

請問睇邊個中醫可調理呢?今日睇醫生8w 未有心跳,醫生叫我做定心理準備
RubyYu07
|
振作啊!下次小天使會健康回來你身邊!加油
KENDRAKAN
|
加油, 我都試過兩次. 第一次少產, 之後陀B足40WKS出世. 第二次少產, 陀孖B到5個月, 因輸血証兩個都走了.
放心, 小天使會返黎的.