美國玩唔殘中國, 先玩殘自己!

yucl_hk
|
美國會不會發爛渣, 打世界大戰?
youhello507
|
美國怕死,打都打d 弱國先,例如日本,加拿大,墨西哥
Poyau
|
要其滅亡 必先使其瘋狂
激烈的海狗
|
yucl_hk 發表於 18-10-11 09:11

荷槍實彈難復見, 現在的世界除咗科技唔發達的國家會勞民傷財打賬之外, 先進國家打就打不過打經濟戰囉.
好似敍利亞嗰D仲係活喺幾百年記憶之中的國家咪會囉, D人仲係諗住打生打生要霸地盤返嚟. 簡直係化石思想.
小肥兔
|
美國兵 唔打得,。只能靠武器, 所以咪成日禁人地有核武, 人地武器唔夠強時, 美國咪大哂囉, 美國佬, 無錢就印, 無石油就搶, 人地國家強就搞分民族分裂
Sumyeema1
|
Poyau 發表於 18-10-11 14:26
要其滅亡 必先使其瘋狂

已有一個瘋狂總统。
章太郎
|

peaceaa1122
|

美國唔會咁蠢自己打,佢最叻就係撩是鬥非, 搞到其他國家幫佢買軍備,最近已經有生意,咁就可以順便搵錢填數,佢地欠落咁多街數唔洗還咩z
angiehouse
|

侵侵靠吹水,攪貿易戰可能自己家族掠水,中期選舉驚自己輸又出口術話中國攪鬼,演講開口埋口都提China,又話習系佢個friend,正一痴線佬
Poyau
|
Sumyeema1 發表於 18-10-11 14:39
已有一個瘋狂總统。

所以可能係一個轉捩點
peonica
|
唔會囉,米國佬最識計數,侵侵數口咁精,點會呀。
Nancy20090615
|
angiehouse 發表於 18-10-11 14:50
侵侵靠吹水,攪貿易戰可能自己家族掠水,中期選舉驚自己輸又出口術話中國攪鬼,演講開口埋口都提China,又 ...

我諗佢想如果中期選舉失利就賴係中國攪鬼. 無証無据, 講咩?
maili
|
打加拿大難啲囉
bobo88hk
|
小肥兔 發表於 18-10-11 14:38
美國兵 唔打得,。只能靠武器, 所以咪成日禁人地有核武, 人地武器唔夠強時, 美國咪大哂囉, 美國佬, 無 ...

弱國又㩒住黎蝦 死傷無數
WChan
|
侵侵依家成個無賴咁, 講既唔理真相, 只係利用口號假象朦騙D 國民, 假既野講100次就當真架啦!

有咁既總統想唔死都難啦!!!
yuyueng
|
美國要靠發死人財,唯恐天下不亂,美國最想世界大亂同世界大戰,
真系好憎美國,因為美國,多少人國破家亡,家破人亡。
LokYauYau
|
youhello507 發表於 18-10-11 10:20
美國怕死,打都打d 弱國先,例如日本,加拿大,墨西哥

那些叫奴才,睇門口,幫佢頂敵人,
,服侍主子。尾國不會打她們,只要她們不拿主子著數,俾jetso主子就ok了。
babyco
|
打杖要用咁多錢 ,粒粒子彈都係錢 ,佢唔會打 ,最多出口術 ,周圍點下火頭啫
olkan
|

可能一早買咗啲股市冧先有錢賺嘅野。世界唔亂,生意佬邊有錢賺。
超級特務
|
美國殘咗d咩?
美股?
跌果800幾點?