感謝四面神

Liukut
|

前幾個月因事業不順利~見大家去拜了四面神後的幫助~我亦立即去了荃灣四面神參拜 ~很幸運過幾日後~終於得到我所想要工作~極適合我~心想應該係四面神幫助 ~近日雖然開心~但仍然覺得有阻礙~所以見今日無落雨~立即一早又去參拜四面神~希望得到指引幫助求順利 我已經book了去泰國還神~祈求安心順利~感謝四面神
tsung
|

marcoli8
|
Liukut 發表於 18-10-11 10:42
前幾個月因事業不順利~見大家去拜了四面神後的幫助~我亦立即去了荃灣四面神參拜 ~很幸運過幾日後~終 ...

joehkto
|
前幾個月因事業不順利~見大家去拜了四面神後的幫助~我亦立即去了荃灣四面神參拜 ~很幸運過幾日後~終 ...

荃灣四面神係邊? 一定要返去泰國還神?
謝謝
noodleball
|

請問係香港荃灣點樣拜四面神?可唔可以講多d?我今日頭頭碰著黑,c6又意外整親入左醫院
bbpompom
|
回覆 noodleball 的帖子

去到有檔仔教你架啦.... 沙田都有一個四面佛架
Liukut
|
joehkto 發表於 18-10-11 14:03
荃灣四面神係邊? 一定要返去泰國還神?
謝謝

荃灣芙蓉山~荃灣有小巴上去~你可以話喺香港還神的~
Liukut
|
noodleball 發表於 18-10-11 14:12
請問係香港荃灣點樣拜四面神?可唔可以講多d?我今日頭頭碰著黑,c6又意外整親入左醫院 ...

今日好日呀~宜作福/祈求。所以我先選今日去。真的好神奇~好快實現的。你上到有4個檔口仔。睇眼緣選一間買祭品。佢地會教你点拜的~快d去拜啦~求安心
李斯特
|
noodleball
|
Liukut 發表於 18-10-11 14:27

今日好日呀~宜作福/祈求。所以我先選今日去。真的好神奇~ ...

我今日見工衰左,已經好唔開心,點知c6又做野整親,驚佢間衰公司唔俾佢claim工傷,而家又話要留院,驚整親d筋同神經線,而家都唔知點算,屋企人呢幾個月又頻頻入院,人生真係灰爆

|
請問香港拜完要去泰國還神嗎?還是在港還已ok?我怕搭飛機,又要照顧幾隻狗唔去得旅行
thx!
Minatabo03
|
去過沙田那個,可否再去荃灣?都係求事業,未有好轉過
sjnl43
|
noodleball 發表於 18-10-11 14:12
請問係香港荃灣點樣拜四面神?可唔可以講多d?我今日頭頭碰著黑,c6又意外整親入左醫院 ...

去沙田個間吧, 荃灣果間,早輪東張做過, 成個山頭都係個廟架, 有人搶資產, 記者一入去有黑衣人啤到恆

氣氛唔多好, 驚完本廟果家人搶返, 爆出廟主持當初係出家, 家中男丁都戰死

以前d 人孝字當頭, 老爸一而再跪地求主持還俗生仔, 延續香火所以個廟以前係由一家人打理

而家東張無再講, 但唔好野事去沙田
noodleball
|
sjnl43 發表於 18-10-12 00:59
去沙田個間吧, 荃灣果間,早輪東張做過, 成個山頭都係個廟架, 有人搶資產, 記者一入去有黑衣人啤到恆

好呀,咁就去沙田個間,請問地址係邊,間廟叫咩名?我搵多d資料先,我真係冇拜過完全唔識,幾個月前去左泰國本來想拜,但係勁多人又勁曬,又唔知點樣做,所以冇拜到,第二日想再去睇下再問下人,點知四面佛神像封左維修,睇沖哥話原來拜得,但我感覺唔多好,所以都係放棄左
triple3
|

有冇咁恐怖呀?唔好亂up啦,我7月先去荃灣拜四面神完全冇你講嘅嘢。唔知就唔好亂講
toromama
|
我之前拜了幾次都好靈驗
係今次拜完都仲好黑仔
我要再拜拜了
sjnl43
|
triple3 發表於 18-10-12 03:04
有冇咁恐怖呀?唔好亂up啦,我7月先去荃灣拜四面神完全冇你講嘅嘢。唔知就唔好亂講
...

都話東張無再報, 之前係做過特輯架, 早過7月做個訪問架啦

好耐之前做架啦,都話唔知而家點咯
dder
|
sjnl43 發表於 18-10-12 11:08
都話東張無再報, 之前係做過特輯架, 早過7月做個訪問架啦

好耐之前做架啦,都話唔知而家點咯

但都吾影響拜神既人 不用擔心
annann246
|
victoriaqueen
|

你講呢單事唔關四面神事喔。應該是圓*學院果邊。兩個地方來架喔