美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

由於之前個POST (https://www.baby-kingdom.com/for ... 21649174&extra=) 有太多PM 的字眼, 俾 forum 關閉 , 所以開咗這個新post 分享一下, 我做完第四次的效果。

上星期五剛剛做完, 我眼角附件的2個細粒斑, 驟眼望上去是唔多覺眼, 除非是在鏡前好仔細地望, 先見到2個細咖點。

而面頰兩邊的微絲血管都大約淡咗七成左右; 鼻上的去暗瘡, 暗瘡印的效果則明顯比下巴的有成果。

整體來講, 我都幾滿意, 只是下巴去暗瘡, 暗瘡印的效果差咗少少, 不過治療師講下次會再集點打多少少下巴, 增強效果。

別墅

回覆 lam2345678 的帖子

我早2日做完第5次,今次都有打結焦,但部機同之前唔同,會吹出好強勁既凍風,你有無做過?治療師話而家得好少斑,所以用凍風呢部,感覺無咁痛的。

大宅

回覆 Michellecat 的帖子

有呀, 我上星期好似都是這個機, 不過我的斑得打頭2次先有結焦, 第三次開始就冇結焦了, 醫生講, 因為我的斑的色素原本都是比較淺, 所以是正常情況來的.

別墅

係呀,上次打完後醫生話我唔駛再打結焦,但治療師見我有幾粒都可以再打下,我今次打完第2日都返工,無請假,唔知甩唔甩到焦呀,都係淡淡地

大宅

你買咗幾多次的Package 呀?我只是買咗五次, 可能下次去再買多五次, 唔知依定有冇特別優惠? 還是聖誕節時先有優惠..?

別墅

想問laser plan 有冇導入或面膜?定係只係打個laser, 擦面霜?
可否refer?

大宅

Carcat 發表於 18-10-13 19:57
想問laser plan 有冇導入或面膜?定係只係打個laser, 擦面霜?
可否refer?

個 laser plan,冇導入和面膜,只是打laser,我自己會在打嘅前後,會連續敷幾日保濕面膜,已referral 俾你

別墅

名謝樓主資料

別墅

lam2345678 發表於 18-10-11 17:51

你買咗幾多次的Package 呀?我只是買咗五次, 可能下次去再買多五次, 唔知依定有冇 ...

我 join 左 10 次,當時 $24000 當 $30000 用,而家唔知有咩優惠,
我打完5次都差唔多清哂 d 斑,我雀斑容易 d 處理。

伯爵府

lam2345678 發表於 18-10-11 11:08
由於之前個POST (https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21649174&extra=) 有太多PM ...

你就好啦,我打左三次,第三次係打結蕉,但感覺班無乜改善過,整體係白左小小但唔多,奇怪打完第一日係白淨左一度,但到第二日又打回原形。仲有兩次唔知打唔打結蕉好

伯爵府

Michellecat 發表於 18-10-11 11:16

我早2日做完第5次,今次都有打結焦,但部機同之前唔同,會吹出好強勁既凍風,你有 ...

我都係做依部結蕉呀,頭十日都好深色,我成日好擔心扯左黑色素上來退唔走。

大宅

我結焦了三次,就少好多斑,現在不用結焦,只用laser,希望可以清埋底層斑。打了七次,效果滿意。三次結焦後我已開始冇化妝。

大宅

回覆 heily123 的帖子

如果你覺得效果唔好, 下次去打時, 可以同治療師反應一下, 問下佢地的意見

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

lam2345678 發表於 18-10-18 10:44
回覆 heily123 的帖子

如果你覺得效果唔好, 下次去打時, 可以同治療師反應一下, 問下佢地的意見 ...
咁你搵開邊個治療師?

大宅

回覆 me920 的帖子

我冇指定呀, 次次都唔同治療師, 因為佢地個個都好nice ,問佢地什麼都會好細心和詳細解釋, 所以我覺得冇需要指定

民房

lam2345678 發表於 18-10-11 11:08
由於之前個POST (https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21649174&extra=) 有太多PM ...

Sis 可否借member no 一用? 謝謝

別墅

回覆 Ngsaoieng 的帖子

已 pm.

大宅

Michellecat 發表於 18-10-24 12:04
回覆 Ngsaoieng 的帖子

已 pm.

可以 pm 會員号码比我?

別墅

回覆 ben-dan 的帖子

已 pm.

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

Michellecat 發表於 18-10-11 12:01

係呀,上次打完後醫生話我唔駛再打結焦,但治療師見我有幾粒都可以再打下,我今次 ...

你邊個治療師咁好?我打第五次醫生都booked,明明有幾粒明顯,但醫生睇相話冇需要唔幫我打,我本身只買5次,我覺得佢想我再買5次package,明拖我症,最後我冇買

首頁

尾頁

跳至