深水埗有乜行?

禁止發言
|
玩具街?買手工材料?仲有冇乜可以好聚集一下子行哂?
無話可說
|
西九龍中心
crystal媽咪
|
禁止發言 發表於 18-10-11 13:00
玩具街?買手工材料?仲有冇乜可以好聚集一下子行哂?

我行玩具街、鴨寮街同埋長沙灣道睇衫
Poyau    發表於 18-10-11 16:53
lingfu
|

所有有關電字既野都超好行
如果會格價真係行一日都睇唔哂
(Sorry我係男人)

禁止發言
|
crystal媽咪 發表於 18-10-11 13:13

我有時行過見啲衫都幾平
tsung
|
crystal媽咪 發表於 18-10-11 13:13

amyamy123
|
深水埗好多野食
cake05
|
玩具街,西九
shareholder
|
主力福仁電子廣場, 平價電子有關的產品, 同埋玩具街
傻蛋蛋
|
多數食野, 行玩具街, 但而家小朋友學精左, 去之前會問有冇得買玩具, 我話只睇唔買, 佢即刻話唔去, 寧願返屋企附近遊樂場玩
禁止發言
|
傻蛋蛋 發表於 18-10-11 14:04
多數食野, 行玩具街, 但而家小朋友學精左, 去之前會問有冇得買玩具, 我話只睇唔買, 佢即刻話唔去, 寧願返屋 ...

小朋友同大人好唔同我自己睇都好開心
babynetnet
|
買衫、買皮diy、買玩具精品、買餸、買小朋友衫同食……
hohoho2013
|
鴨寮街
Poyau
|
高登/黃金
|
食……
mecury1234
|
回覆 禁止發言 的帖子

我去黃金睇電腦既野, 南昌街睇手工材料, 基隆街買布料, 當然仲有食....
fuhk
|
鴨寮街小電器,長沙灣道兩邊執笠倉,日韓藥妝零食同女裝衫,黃金福仁高登新高登電腦小物,西九龍商場,玩具街,北河街檔仔尋夜冷貨,街市買抵食價海鮮,真係要行兩日都行唔哂
umama
|
買玩既(玩具),用既(電,襪/內衣褲),食既(餸),咩都有。次次唔捨得走
wai4919
|
玩具,衣服
貓頭雀
|
北河街南昌街排檔,偶爾有正野散貨。