信銀國際定存都幾好息

大米愛老鼠
|
港紙,四個月2.2(20萬起),一年2.55美金,2.65,3.0
wallshar
|
大米愛老鼠 發表於 18-10-11 15:45
港紙,四個月2.2(20萬起),一年2.55美金,2.65,3.0

用app做港幣 一年可以去到2.6厘。
gchan8942
|
轉過去有數圍喎
ML都只係2.35左右
thomasjaijai
|
吾係有個係三個月過三里咩
lokloksiu
|
大米愛老鼠 發表於 18-10-11 15:45

美金要最少要幾多?
|
wallshar 發表於 18-10-11 15:52
用app做港幣 一年可以去到2.6厘。

用app我見最多只可做3個月,吾見有1年嘅?!
hungcheung0720
|
232 發表於 18-10-26 21:39

集友仲好, 20萬港元定期一年2.68
popon
|
hungcheung0720 發表於 18-10-26 21:53
集友仲好, 20萬港元定期一年2.68

聽講膠行呢排高喎
wallshar
|
232 發表於 18-10-26 21:39

我無問題喎,個inmotion app 見到定期選擇由一日至一年都有,你最好落分行問吓佢地点解你剩系見到3個月。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
wallshar 發表於 18-10-28 09:05
我無問題喎,個inmotion app 見到定期選擇由一日至一年都有,你最好落分行問吓佢地点解你剩系見到3個月。
...

oh....thanks!!
我可能冇拉落去

另外,inmotion個定期rate
apps內有冇得check??
(我要扮做定期先睇到)
lokloksiu
|
wallshar 發表於 18-10-28 09:05
...

要唔要指定資金?