首次用香港支付寶淘寶減$20呀!

無話可說
|
認證香港都安全既,而家有轉數快仲方便增值,岩岩淘寶左少少野,有得減$20
Kayibobo
|
有得用轉數快沖值?點充?
香港支付寶唔係得信用卡或者去7仔入錢?
uhtcl2006
|
我反而想知點減20蚊?
每買左N咁多次野, 但次次都無扣到20蚊喎
無話可說
|
uhtcl2006 發表於 18-10-11 16:51
我反而想知點減20蚊?
每買左N咁多次野, 但次次都無扣到20蚊喎

第一次用先有!我用轉數快增值左先,跟住係手機淘寶比錢,有欄寫明減$20
無話可說
|
Kayibobo 發表於 18-10-11 16:49
有得用轉數快沖值?點充?
香港支付寶唔係得信用卡或者去7仔入錢?

有,無記錯係香港支付寶登記轉數快!我自己就用中銀apps增值
GS1968
|
無話可說 發表於 18-10-11 16:32
認證香港都安全既,而家有轉數快仲方便增值,岩岩淘寶左少少野,有得減$20
...

係咪認證左(高级)才能轉數快?
mandy952
|
無話可說 發表於 18-10-11 16:32
...

攞埋優惠券,有唔同舖頭有30元,或50元
uhtcl2006
|
無話可說 發表於 18-10-11 16:52
第一次用先有!我用轉數快增值左先,跟住係手機淘寶比錢,有欄寫明減$20
...

我係連第一次用都無, 直到而家每次比錢都有顯示可以扣20蚊
Kayibobo
|
無話可說 發表於 18-10-11 16:53
有,無記錯係香港支付寶登記轉數快!我自己就用中銀apps增值

唔見有得登記喎
無話可說
|
GS1968 發表於 18-10-11 16:54
係咪認證左(高级)才能轉數快?

唔使呀!我普通會員咋,用身份證認證
無話可說
|
mandy952 發表於 18-10-11 16:56
攞埋優惠券,有唔同舖頭有30元,或50元

邊度有優惠券?淘寶入面?
無話可說
|
Kayibobo 發表於 18-10-11 17:04
唔見有得登記喎

有,去我的,右上角有設置
無話可說
|
uhtcl2006 發表於 18-10-11 17:03
我係連第一次用都無, 直到而家每次比錢都有顯示可以扣20蚊

咁用唔用到?我諗係要增值,而唔係直接扣銀行戶口先用到!我3號先開香港支付寶,今日第一次淘
Kayibobo
|
無話可說 發表於 18-10-11 17:21
有,去我的,右上角有設置

見到啦!登記左,就可以用銀行充值去支付寶?
無話可說
|
Kayibobo 發表於 18-10-11 17:28
見到啦!登記左,就可以用銀行充值去支付寶?

我係呀,我用中銀 apps
uhtcl2006
|
無話可說 發表於 18-10-11 17:23
咁用唔用到?我諗係要增值,而唔係直接扣銀行戶口先用到!我3號先開香港支付寶,今日第一次淘 ...
我比錢時係用餘額比的, 我見到版面有寫可以扣20, 但每次比完錢都發覺係無扣到的....
到下一次比錢時, 依然會顯示可以扣20蚊....
我屋企人都同我一樣, 淘過n次, 但都係扣唔到果20蚊~
Kayibobo
|
無話可說 發表於 18-10-11 17:30
我係呀,我用中銀 apps

試左成功!感謝哂!
轉數快好用
無話可說
|
uhtcl2006 發表於 18-10-11 17:31
我比錢時係用餘額比的, 我見到版面有寫可以扣20, 但每次比完錢都發覺係無扣到的....
到下一次比錢時, 依然 ...

咁奇,可能要update,或者重裝,再唔得應該要問客服了
無話可說
|
Kayibobo 發表於 18-10-11 17:50
試左成功!感謝哂!
轉數快好用

方便到爆,以前淘寶用pps
mandy952
|
無話可說 發表於 18-10-11 17:20
邊度有優惠券?淘寶入面?

香港支付寶app入面,新人禮包