有冇jm養紧摺耳貓?

happyelimme
|
純8掛,上網睇知道摺耳有好多基因變異引致的病痛,你地隻貓有冇呢d病痛?最初咩原因驅使你地養摺耳呢?
|
happyelimme 發表於 18-10-12 00:46
純8掛,上網睇知道摺耳有好多基因變異引致的病痛,你地隻貓有冇呢d病痛?最初咩原因驅使你地養摺耳呢?
...

你自己上網睇啦!好多人係領養,有D人係無知驅使而買的摺耳病發就棄養好常見,因為醫療費用巨大如果今時今日仲有摺耳BB賣,繁殖果個必定係賤格貓販子,買果個只能話係智力低下
happyelimme
|
701003 發表於 18-10-12 00:57
你自己上網睇啦!好多人係領養,有D人係無知驅使而買的摺耳病發就棄養好常見,因為醫療費用巨大 ...
台灣好多人養摺耳
boboblublu
|
happyelimme 發表於 18-10-12 00:46
...

其實d貓販真係好殘忍,明知佢地一出世就要一世受苦,為咗錢不斷繁殖
waynewon
|
701003 發表於 18-10-12 00:57
你自己上網睇啦!好多人係領養,有D人係無知驅使而買的摺耳病發就棄養好常見,因為醫療費用巨大 ...

不能同意更多!
happyelimme
|
boboblublu 發表於 18-10-12 01:33
其實d貓販真係好殘忍,明知佢地一出世就要一世受苦,為咗錢不斷繁殖
...
難為貓貓
|
happyelimme 發表於 18-10-12 01:01
台灣好多人養摺耳

大陸都有好多人養摺耳 只證明佢哋無知囉 為咗自己喜歡的貓樣,助長貓販子繁殖殘障畸形品種 曼基貓、摺耳貓都係
happyelimme
|
701003 發表於 18-10-12 08:20
大陸都有好多人養摺耳 只證明佢哋無知囉 為咗自己喜歡的貓樣,助長貓販子繁殖殘障畸 ...
陰公,一世痛苦
LaLaLaLaLa22
|
好想喊