助孕潤滑劑

singingcat
|
JM們有冇用Conceive plus 或preseed呢d潤滑劑幫手?
有冇jm係用左先bingo?
sakura888
|
singingcat 發表於 18-10-12 09:02
JM們有冇用Conceive plus 或preseed呢d潤滑劑幫手?

兩隻都用過,但我係IUI bingo 的。
sodaleave
|

Bingo個次有用preseed
不過唔知關唔關事
回為之前用咗幾個月都冇料到

我試左接近兩年先有
Hinhinhinbb
|
用咗conceive plus 3個月bingo,唔知關唔關事!
freshrose
|
用左Conceive plus 一用就中
singingcat
|
回覆 freshrose 的帖子

用左係咪中男B機會高d?
sanyosanyo
|
freshrose 發表於 18-10-12 12:34
用左Conceive plus 一用就中

係咪真係要預早10分鐘前吱左入去先?
dolldollk
|

有用過, 唔用個次就bingo
sanyosanyo
|
dolldollk 發表於 18-10-12 18:20
有用過, 唔用個次就bingo

禁攪笑
7媽
|

用左一次conceive plus中,係男仔,但都有計排卵日做
fst931
|
我2胎都有用Conceive plus呀!
第一胎,第一個月一用就中,男仔!
第二胎,用左四個月先中,女仔!

singingcat
|
回覆 fst931 的帖子

多謝你地分享呀! 我都買左希望用左就快d bingo 啦
babykimmykimmy
|
5月開始試,都未成功,今個月買左conceive plus, dodo用左2次,今朝綠d驗到好淺烘,希望係真,希望會加深,亦希望conceive plus可以帶比我一個健康囝囝。
singingcat
|
babykimmykimmy 發表於 18-10-14 11:55
5月開始試,都未成功,今個月買左conceive plus, dodo用左2次,今朝綠d驗到好淺烘,希望係真,希望會加深, ...

祝成功!
ivycwl
|
我兩胎都用preseed,一次就中