自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

稚子無辜

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

小朋友最慘

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

Angel_Rose 發表於 18-10-12 10:25
好奇一問,女就叫後仔乸,男嘅叫後乜乜?

回正題,個後父幫手一齊湊細路,女友咪吳會冷落左佢囉

mean啲既就係便宜老豆
你估幫手一齊湊就唔會冷落咩
連親生老豆一齊湊都會冷落
唔好話做後仔公
做得,預咗啦
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

大宅

手背有紋身都寫埋出嚟

男爵府

回覆樓主:

賤男

大宅

牛年勳章

咁ge男人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

鞋, 小朋友送去保良局等人領養好過。 跟著個咁亞媽。

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

OKC 發表於 18-10-12 09:03
「呷醋男」涉虐打同居女友2幼子被捕。現場深水埗南昌街153-155號一單位,一名男子疑因24歲姓雷同居女友,只 ...

珍珠宮

王國教室勳章

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

個男人癲癲地

侯爵府

回覆樓主:

個媽媽抵讚,保護兩個幼兒。

子爵府

畀面勳章

fatping 發表於 18-10-12 10:05
呢件事我只覺得個女問題大d, 個男人咁都同佢一齊,如果住既地方係男人供給既,真係唔需要因為住而勉強同個 ...

單從新聞文字敘述,我睇唔到個媽媽嘅問題,可否點明?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

比個叻媽媽,講真好多女人會啞忍。
寧願要個佬都要仔女忍耐,大有人在。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

難為D細路

用戶要求終止服務

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

白痴

琥珀宮

回覆樓主:

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

maccacaca 發表於 18-10-12 12:53
手背有紋身都寫埋出嚟

冇解,要湊字數

首頁

尾頁

跳至