家居寛頻邊間平靚正

Allwin71
|
用開netvigator, 288 per month , 有邊間CP值高介紹?
Vin仔媽
|
幫推
薯B媽
|
Allwin71 發表於 18-10-12 09:35
用開netvigator, 288 per month , 有邊間CP值高介紹?

我都想知
carolwong168
|

和記69/100M新約續約公居屋私樓都係呢個價
但唔知要唔要安裝費
wcpcelia    發表於 18-10-12 14:56
Candy_CHUNG_LAU
|
carolwong168 發表於 18-10-12 14:01
但唔知要唔要安裝費

我都見到新約$69 100M , 36個月合約 免安裝再送$500超市券

btw, H豬C 唔再屬於和記喇

Poyau
|
carolwong168 發表於 18-10-12 14:01
但唔知要唔要安裝費

好抵
jenny10
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-10-12 14:29
我都見到新約$69 100M , 36個月合約 免安裝再送$500超市券

btw, H豬C 唔再屬於和記喇

簽成36個月太長
|
jenny10 發表於 18-10-13 00:59
簽成36個月太長

想唔簽約就要用貴plan la

Vin仔媽
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-10-13 10:46
想唔簽約就要用貴plan la

咁...100m係咪好慢?會唔會成日斷線?
|
Vin仔媽 發表於 18-10-13 11:02
咁...100m係咪好慢?會唔會成日斷線?

我唔係用H豬C, 係樓上有人講開先去官網睇

wan1204
|
想知
cuccw
|
我用和記$11x/100M包家居電話,私樓。之前用10M添,用左至少十年。其實一般家庭100M肯定夠,用10M都夠。其實用1000M、100M, 個router要換個support 到先得,朋友join 了500M, 用舊router, 會嘥左。我幫佢換了tp link C9, 約$6xx, 即時快曬。
wcpcelia    發表於 18-10-13 16:57
@必理痛@
|
99蚊hgc 100m家居寬頻包電話線 my tv super 見咁平試下 點知都ok喎
chingnc
|
cuccw 發表於 18-10-13 12:42
我用和記$11x/100M包家居電話,私樓。之前用10M添,用左至少十年。其實一般家庭100M肯定夠,用10M都夠。其 ...

請問點check sup唔sup到?thx
cuccw
|
回覆 chingnc 的帖子

Download 個app 叫speedtest 測試速度就知道。