翻新手袋

easonkinki
|
呢個woc用左2年,呢半年花成咁比我打入冷宮 自己好鐘意亦好愛錫佢,花哂賣出去又唔知值幾錢,問過拎去翻新約$1500-1700,1個月整好。而家唔知整唔整好,其實想放左佢買過新, 以後都唔會貪靚買羊皮

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
dusit
|
我有呢個款嘅橙色銀包,又係花到咁,角位啲皮甩晒。
easonkinki
|
dusit 發表於 18-10-12 11:59
我有呢個款嘅橙色銀包,又係花到咁,角位啲皮甩晒。

面都花哂,諗緊繼續打入冷宮定拎去整好,又唔知邊間翻新比較又信譽
bi_be
|
easonkinki 發表於 18-10-12 09:51
呢個woc用左2年,呢半年花成咁比我打入冷宮 自己好鐘意亦好愛錫佢,花哂賣出去又唔知值幾錢,問過拎 ...

我有翻新過銀包$1000..
但我整黎唔係想用返,只係想留念,而我自己覺得整返靚留念開心啲
dusit
|
easonkinki 發表於 18-10-12 13:16
面都花哂,諗緊繼續打入冷宮定拎去整好,又唔知邊間翻新比較又信譽

我個銀包$8300,整應該都要1,2千,所以我收埋左咋
wcpcelia    發表於 18-10-12 14:49
easonkinki
|
bi_be 發表於 18-10-12 13:40
我有翻新過銀包$1000..
但我整黎唔係想用返,只係想留念,而我自己覺得整返靚留念開心啲
...

我蠢左 第一個羊皮銀包,花哂無眼睇,我放比2手店$500
easonkinki
|
dusit 發表於 18-10-12 14:02
我個銀包$8300,整應該都要1,2千,所以我收埋左咋

銀包又唔同嘅,花哂我就買新,袋整返好仲可以咩吓,不過我心思思想買個新細袋
aminaho1223
|
請問有 翻新 舖頭介紹嗎?我個都是 Chanel
appleyuen
|
aminaho1223 發表於 18-10-12 16:18
請問有 翻新 舖頭介紹嗎?我個都是 Chanel

fb 雲師傅同洗之達人你可以問下
bi_be
|
easonkinki 發表於 18-10-12 14:34
銀包又唔同嘅,花哂我就買新,袋整返好仲可以咩吓,不過我心思思想買個新細袋
...

銀包我都係買過新.. 用新銀包,舊銀包我通常掉左佢..
不過我翻新果個係老公以前同我拍拖第一次做野出糧買俾我嘅銀包...
我一路有掉呢個舊銀包,結果老公幫我拎去翻新俾我收藏
easonkinki
|
appleyuen 發表於 18-10-12 16:34
fb 雲師傅同洗之達人你可以問下

ok我去問下先
easonkinki
|
bi_be 發表於 18-10-12 17:55
銀包我都係買過新.. 用新銀包,舊銀包我通常掉左佢..
不過我翻新果個係老公以前同我拍拖第一次做野出糧買 ...

你老公好sweet
bi_be
|
easonkinki 發表於 18-10-12 18:09
ok我去問下先

用後者果間翻新..
可以影相fb 報價
小職員
|
花千零蚊翻新之後可以用多一排先掉。買多個新既就要比成兩皮野。除非樓主唔志在,如果唔係翻新後再用番都唔差
vanlina_cream
|
係唔係日日用就會咁?
easonkinki
|
vanlina_cream 發表於 18-10-12 21:51
係唔係日日用就會咁?

唔係日日用,但都算用得密,反而買得耐嘅牛皮仲好新淨
dusit
|
easonkinki 發表於 18-10-12 22:00
唔係日日用,但都算用得密,反而買得耐嘅牛皮仲好新淨

所以自從銀包後,我係Chanel 再買銀包同袋都一定買牛皮。
appleyuen
|
dusit 發表於 18-10-12 22:06
所以自從銀包後,我係Chanel 再買銀包同袋都一定買牛皮。

而家買牛皮都唔襟
dusit
|
appleyuen 發表於 18-10-12 22:33
而家買牛皮都唔襟

而家 CC 質素真係差左啲
ilovematthew
|
easonkinki 發表於 18-10-12 09:51
呢個woc用左2年,呢半年花成咁比我打入冷宮 自己好鐘意亦好愛錫佢,花哂賣出去又唔知值幾錢,問過拎 ...

你係咪好粗用,好似都好殘下,賣都唔會高價