門牙鬆左,大陸愛康健有人試過嗎

wan0526
|
門牙鬆左,但排左兩年後cool牙,要cool牙前整返好d牙才cool得,大陸愛康健有人試過嗎?
WinChi
|
wan0526 發表於 18-10-12 11:01
門牙鬆左,但排左兩年後cool牙,要cool牙前整返好d牙才cool得,大陸愛康健有人試過嗎?
...

原因?
wan0526
|
WinChi 發表於 18-10-12 13:00
原因?

年紀大囉
jojojojom
|
...

冇試過過,亦唔會試,需然香港整牙貴,但夠衛生
little06
|
https://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170729/s00001/1501321839860

小心啲好
wan0526
|
little06 發表於 18-10-12 15:16
https://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170729/s00001/1501321839860

小心啲好

咁都係唔好啦
bybewong
|
...

我,幾好。不過我係cool牙
幸福花
|
試過!好乾淨!唔洗預约!香港要預约排!
mandy952
|
...

去仁濟牙科診所
香港熊貓
|
我補牙,ok
shine1981
|
C6上個月上去杜牙根,一流
YSusanna
|
始終對香港信心都大啲,大陸嘅嘢......
大陸人都落黎睇啦haha

wmkcnw
|
我媽整假牙, 好 ok 係要上去 幾轉, 有 d煩
Luchuma
|
幸福花 發表於 18-10-13 22:37
試過!好乾淨!唔洗預约!香港要預约排!

邊位醫生好手势? Thanks!
幸福花
|
我都幾年前整!個酱生唔知仲係咪度!不過我覺得服務幾好,整完牙又會打個電話開你有冇痛!而且價錢相宜!
cowchow_1104
|
我自己覺得香港穩陣D
朱古力妹妹
|
香港牙醫用外國物料,大陸牙醫用大陸物料!

有咩事,最後搵香港牙醫搞都未必肯幫你搞~
moerror404
|
香港整啦,大陸無咩保障