你老公會唔會緊張你D頭髮?

loveby
|
我一路都係長頭髮,近日諗住轉新形象剪短髮,點知一講出黎,老公就好緊張咁阻止,不停話我留長頭髮至好睇
你老公會唔會緊張你D頭髮?

懶妾
|
loveby 發表於 18-10-12 12:27
我一路都係長頭髮,近日諗住轉新形象剪短髮,點知一講出黎,老公就好緊張咁阻止,不停話我留長頭髮至好睇:happy ...

我老公都唔想我剪短頭髮嫁
babyhoi
|
唔會啦,
我剪完頭髮成日佢都唔發現
係啲囡講佢先望下話好似係喎咁
bbshop_bb
|
唔可以太短,問點解唔講
monitress_iris
|
會,佢中意我長髮
c.vieri
|
我以前長頭髮,我老公成日話短髮岩我d,上年剪短之後,我話都係留長好睇d,佢不停話短髮先好睇。
crystal媽咪
|
我一路都係長頭髮,近日諗住轉新形象剪短髮,點知一講出黎,老公就好緊張咁阻止,不停話我留長頭髮至好睇:happy ...

問意見會話冇問題,到真係做咗出嚟就唔畀
lovelywww
|
回覆 loveby 的帖子

好旱會出聲 叫我唔好留咁長
wcpcelia    發表於 18-10-12 16:06
tsung
|
c.vieri 發表於 18-10-12 12:33
我以前長頭髮,我老公成日話短髮岩我d,上年剪短之後,我話都係留長好睇d,佢不停話短髮先好睇。
...

佢似乎鍾意你短髮多d
MeowMuiMui123
|
女女初生第一年剪過短髮加電曲髮尾。老公話ok。但打理好麻煩。之後換番長曲髪。我頭髮好多、一定要電。
c.vieri
|
tsung 發表於 18-10-12 12:38
佢似乎鍾意你短髮多d

佢識我時我係短頭髮,係後來先留返長
senchacha
|
都會架,如果太長會叫我剪
波蘿包1
|
我同你掉反轉,我頭髮到肩膊 ,就叫我剪短髮到耳仔位,太短我唔會啦
dede2005
|
相識時係較短髮,期間大部分時間係長髮,所以長短髮都無所謂
wcpcelia    發表於 18-10-12 16:06
Ashleycorina
|
唔會,佢好laid back 佢覺得頭髮會長㗎嘛,而個老婆都成日轉頭髮型
tester5
|
會會地咁,總有小小取向,會比意見我。但又唔會管太多,可能都知管我唔到。

sunnygirl
|
不嬲都唔理我嘅髮型
meichan12001
|
我老公都鍾意我長頭髮,但佢會話你已經夠肥啦,再剪短會顯得更肥
無話可說
|
會,佢話個頭係比佢睇
水野亞美
|
長短佢又無乜理,但就唔鍾意我染髮
成日都叫我唔好染