[入黎一齊傾]邊度做ultherapy會最抵做+安全

sky60143
|
想做ultherapy拉提同去紋,但由於我眼底,眼尾同埋2邊面D肉都開始下垂
想做全面+眼area,又想搵醫生打,至少安心D
上網搵過好多間既價錢資料都好散…一係就賣晒廣告,好多隱藏條款咁
決定集合個帖等大家可以一齊交流邊度抵做同可信D,唔好中伏
歡迎準備打/有經驗既jm一齊入黎傾
bbiluvu
|
Hello, 乜咁岩我呢幾日又係狂睇呢方面資料,而家去梗A妹做free consultation
YSusanna
|
我做果間係大型醫美公司,見佢醫生做,果陣朋友介紹做緊優惠,都真係幾平,20000左右
bblove1513
|
我都想知邊間好,仲搵緊資料
temilyt
|
全面 504 線好幾間都大約 $20000 左右
wong81
|

醫生手勢真係好緊要尤其是呢啲高能量野打上自己塊面,點都要搵間多少少經驗既會穩陣好多
我自己要慳住荷包,眼+面加埋就唔洗3萬,不過都係搵醫生,安全既野唔慳得ma!
見有D地方好平但治療師打,我就費事啦
temilyt
|
wong81 發表於 18-10-15 16:02
醫生手勢真係好緊要尤其是呢啲高能量野打上自己塊面,點都要搵間多少少經驗既會穩陣好多
我自己要慳 ...

係, Ulthera 一定要搵醫生打!!!
醫生先識睇個 Ultrasound screen
靠超聲波影像判斷筋膜層去打
唔係就咁係面畫線跟線去打咁簡單
sky60143
|
temilyt 發表於 18-10-15 18:07
係, Ulthera 一定要搵醫生打!!!
醫生先識睇個 Ultrasound screen
靠超聲波影像判斷筋膜層去打

係呀...雖然價錢係貴少少,但搵醫生打就點都安心d
sky60143
|
temilyt 發表於 18-10-13 01:20
全面 504 線好幾間都大約 $20000 左右

好幾間?即係你之前搵佢地問過價?全部都係醫生?

temilyt
|
sky60143 發表於 18-10-16 16:15
好幾間?即係你之前搵佢地問過價?全部都係醫生?

8 月尾打咗 Ulthera, 係貴但有效堅值得做!!
當時個價打全面 504 線就 around $20000
係醫生打的 (但唔係皮膚科)

另外呢度有啲 jm 鍾意去果間都大約咁上下價錢

而 cosmax 係最貴, over $30000
lalalalalan
|
肯定要搵醫生打啦,同埋醫生手勢都好重要~
尤其係呢d高能量嘢,真係唔講得笑!
我自己打full face total唔洗3萬,價錢都算合理
lalalalalan
|
sky60143 發表於 18-10-16 16:14
係呀...雖然價錢係貴少少,但搵醫生打就點都安心d

肯定啦,呢d真心唔慳得架
我之前做research見有d地方價錢平但就係治療師打,我就唔想冒呢d險啦

devil181
|
temilyt 發表於 18-10-16 20:05
係醫生打的 (但唔係 ...

有冇醫生資料?
temilyt
|
lalalalalan 發表於 18-10-18 17:37
我之前做research見有d地方價錢平但就係治療師打,我就唔想冒呢d險啦

真係唔好搵治療師打 Ulthera 呀!!
打得唔好傷到面部神經線可以影響面部感覺架!!
WY2864
|
lalalalalan 發表於 18-10-18 17:37

我都想打ultherapy,上次見到平plan差d join左,
點知同朋友傾開,佢做過話只係100線,之後再加就海鮮價,呢D位要小心睇清楚

sky60143
|
lalalalalan 發表於 18-10-18 17:35
肯定要搵醫生打啦,同埋醫生手勢都好重要~
尤其係呢d高能量嘢,真係唔講得笑!
我自己打full face total唔洗3 ...

where,醫生名可以講嗎?thanks

sky60143
|
WY2864 發表於 18-10-19 12:08
我都想打ultherapy,上次見到平plan差d join左,
點知同朋友傾開,佢做過話只係100線,之後再加就海鮮價,呢D位 ...

海鮮價咁過分...
不過呢d好似都係搵醫生安全d,我成日都好怕會有d無良美容院幫你打一半唔打一半咁
到時都唔知點死

lalalalalan
|
sky60143 發表於 18-10-19 14:58
where,醫生名可以講嗎?thanks

開醫生名好似唔係咁好…
不過full face既話,我就係一開頭上網碌到有jm介紹gratus個平台,佢個眼ultherapy有得揀醫生,又幾抵做就忍唔住(haha我成日都比jm燒親)
覺得醫生做得幾認真之後先決定join埋全面
雖然有少少痛,不過做完so far效果都唔錯,都值既

lalalalalan
|
WY2864 發表於 18-10-19 12:08
點知同朋友傾開,佢做過話只係100線,之後再加就海鮮價,呢D位 ...

邊間咁衰??
好彩你冇join到咋,如果唔係真係比人當水魚

lingliing_023
|
temilyt 發表於 18-10-16 20:05
係醫生打的 (但唔係 ...

可唔可以pm醫生資料俾我 thanks