買左COVERMARK唇膏

rika1874
|

我都試左Covermark 11號唇膏喇!推薦大家去試下色,顏色係帶中透明既紅色系,試哂咁多色覺得共通點係好易襯唔同既膚色同make up,質地出乎意外滋潤
上網Check過Cosme分數都好高,有好多出名美妝達人都推薦過,雖然鍾意水潤妝,不過都提下搽一至兩浸已經夠令同滋潤,如果搽太多會有超豐唇效果,如果鍾意豐唇就無所謂。

tracy_lui
|
請問使唔使用潤唇膏打底啊?
goldpiglet
|
幾錢?
sushiroll
|

fatping
|
rika1874 發表於 18-10-12 17:35
我都試左Covermark 11號唇膏喇!推薦大家去試下色,顏色係帶中透明既紅色系,試哂咁多色覺得共通點係好易襯 ...

係好好用呀,我用緊3號
rika1874
|
tracy_lui 發表於 18-10-12 18:12
請問使唔使用潤唇膏打底啊?
唔使,本身成份都有護唇精華,就咁搽上咀已經好潤同靚,今日放假無化妝搽左都好有精神
rika1874
|
goldpiglet 發表於 18-10-12 18:26
幾錢?
$290
rika1874
|
fatping 發表於 18-10-12 19:39
係好好用呀,我用緊3號
3號都好靚呀 如果用得好想儲色
goldpiglet
|
回覆 rika1874 的帖子

Thanks
tracy_lui
|
我今日去試咗11號色, 真係好靚同好水潤啊! 下次出街會去買!
goldpiglet
|

Yahoo 廣告見到(最後明日)
朗豪坊有推廣,多款化套裝($6xx起)也包括唇膏(單枝/兩枝)
好吸引啊!

利申: 我N年前用過此品牌,貪靚密密轉,絕非fans
日本教主
|
rika1874 發表於 18-10-12 17:35
我都試左Covermark 11號唇膏喇!推薦大家去試下色,顏色係帶中透明既紅色系,試哂咁多色覺得共通點係好易襯 ...
尋日去試色反而鍾意4號~真係幾潤!響朗豪坊試埋影相送左Sample俾我~諗住試完好用就去買
rika1874
|
goldpiglet 發表於 18-10-13 21:46
Yahoo 廣告見到(最後明日)
朗豪坊有推廣,多款化套裝($6xx起)也包括唇膏(單枝/兩枝)
好吸引啊!
其實真係幾好用,一直有用開Covermark (雖然好花心會試新野)

lionking666
|
好驚會好乾
waaa637
|
我都買左,發覺個樽身同opera一模一樣,同埋一樣咁難落妝.....可能同廠製造?
|
waaa637 發表於 18-10-15 12:52
我都買左,發覺個樽身同opera一模一樣,同埋一樣咁難落妝.....可能同廠製造? ...

之前已經有jm話opera啲色好難落, 所以唔敢買, 如果咁, 同covermark同廠都唔出奇!

rika1874
|
lionking666 發表於 18-10-15 11:24
好驚會好乾
唔乾呀覺得好潤,BA話成份係護唇精草做,不過唔鍾意個咀令就可能唔岩
rika1874
|
waaa637 發表於 18-10-15 12:52
我都買左,發覺個樽身同opera一模一樣,同埋一樣咁難落妝.....可能同廠製造? ...
無用過opera俾唔到意見,不過我用落妝油落咀都落到,你用咩落妝?
Seilunica
|
根本係同廠,地址一樣
lemonch
|
好詳細呀,想試下!會唔會搽完油立立?