大家知唔知邊度有收DVD嘅地方

龍貓車
|
執屋有大量DVD同games…丟左又好浪費
大家知唔知邊有會收呢d碟?
賣完嘅錢會全數捐出去
幸福花
|
二手店!童軍會!順便做埋善事!
Poyau
|
幸福花 發表於 18-10-12 21:53
二手店!童軍會!順便做埋善事!

未諗過童軍會有回收 謝謝告知
caryfox
|
龍貓車 發表於 18-10-12 21:48
賣完嘅錢會全數捐出去
你住的附近有沒有收賣佬,見到就直接問佢收唔收,

我知近年『黑膠碟』好多收賣佬搵。

DVD就不清楚是否收⋯⋯
幸福花
|
回覆 caryfox 的帖子

不收的!只收cD仲要八零年前出版!
QY08040408
|
鴨記問下D地攤檔收唔收,我老公以前有攞去嘅,不過佢話好平
龍貓車
|
多謝大家
首先我會聯絡童軍會同救世軍先
佢地唔收再去鴨記問地攤
bobomia
|
facebook 嘅Free group free 俾其他人
bobomia
|
龍貓車 發表於 18-10-13 01:53
多謝大家
佢地唔收再去鴨記問地攤

救世軍、明愛呢d會將有價值嘅留低拎去賣,其他嘅就掉。

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20100329/00405_001.html
sarali
|
賣完嘅錢會全數捐出去

我見荃灣工聯會有個位放呢啲,再 free 比人
sarali
|
QY08040408 發表於 18-10-12 23:06
鴨記問下D地攤檔收唔收,我老公以前有攞去嘅,不過佢話好平

我試過每檔婆婆也放低幾盒玩具,當比佢地賺個麵包$
叮妹
|
龍貓車 發表於 18-10-13 01:53
多謝大家
佢地唔收再去鴨記問地攤

救世軍回收箱左上有一細格係收vcd果D
Abbie_mimi
|
賣完嘅錢會全數捐出去

先影相,WhatsApp 問收唔收

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ARS_fans
|
幸福花 發表於 18-10-12 22:43
回覆 caryfox 的帖子

不收的!只收cD仲要八零年前出版!

C6收埋好多CD係床下底
龍貓車
|
Abbie_mimi 發表於 18-10-13 10:48
先影相,WhatsApp 問收唔收

多謝,星期一試下
幸福花
|
回覆 ARS_fans 的帖子

發達囉!我上次賣咗兩張鄧麗君徐小鳳七幾年版!賺咗幾百蚊