講下那些年的時裝牌子

she007
|
以前未工作我有買body glove大手掌, fornari,之後工作我經常買mastina,coloreighteen, weekend workshop,b+ab,U2女裝,g2000女裝, kitterick,仲有好幾間想唔起個名...又一城,九龍灣德福,西田都有分店,其實我好掛住呢d舖頭,話說我搵6千蚊時我買衫的地方就是這些商場,這些牌子,d衫基本上質量都好好,你唔會擔心佢料差車條線車歪哂,價錢合理,我搵6千都買得起,好奇怪嗰間veeko,wanko又竟然到現在都未執!
感慨現在商場已經冇咩店岩我行,一係就貴到咩咁...淪落到睇網店d韓國衫...嘅相,唔知尺寸唔知質量,韓國衫有d都可以好差,行街d舖仔衫好淘寶feel又買唔落。
Wingwingm
|
Gavin
she007
|
Wingwingm 發表於 18-10-13 00:00
Gavin

呢個都好熟,係咪沙田有?唔知係咪我 諗嗰間,我有買架!
以前經常入試身室,現在...
Wingwingm
|
she007 發表於 18-10-13 00:03
呢個都好熟,係咪沙田有?唔知係咪我 諗嗰間,我有買架!
以前經常入試身室 ...

我以前去times square嗰間
fxxaa82
|
我覺得rococo啲衫有時都幾靚
雖然我係淘寶都搵到
Charlotte_mom
|
Birds布袋
地圖袋
Bold袋
Benbenmum
|
Theme,Cotton Collection,Colour 18
wcpcelia    發表於 18-10-13 17:37
FJmom    發表於 18-10-13 07:45
TingTing
|
Diadora 唔知你地識唔識
she007
|
Benbenmum 發表於 18-10-13 00:08
Theme,Cotton Collection,Colour 18

yeah!theme我都有買
she007
|
TingTing 發表於 18-10-13 00:09

呢個唔識
BingoJoey
|
Theme
YongXin
|
Reno

Donna
she007
|
fxxaa82 發表於 18-10-13 00:07
我覺得rococo啲衫有時都幾靚
雖然我係淘寶都搵到

呢個我冇印象
she007
|
Benbenmum 發表於 18-10-13 00:08

colour 18勁正,我鍾意去佢鑽石山荷理活間舖,好大,拎4,5件去試!
真係高質架,而家已經搵唔倒,可能mi tu差唔多,但個價差唔知幾倍。
bosch
|
boy london
Benbenmum
|

識!波格做代言人

問番你地識唔識波格
mabelbetty
|
she007 發表於 18-10-12 23:59
以前未工作我有買body glove大手掌, fornari,之後工作我經常買mastina,coloreighteen, weekend workshop,b+ ...

Esprit ..同埋佢條young line,但忘記叫咩
loolooloo
|
she007 發表於 18-10-13 00:14
colour 18勁正,我鍾意去佢鑽石山荷理活間舖,好大,拎4,5件去試!
真係高質架,而家已經搵唔倒,可能mi tu差唔 ...

YongXin
|
Suzuya

Vertical Club
bosch
|

記得。

仲有呂良偉賣廣告既“冒霍”.
jpangel    發表於 18-10-13 15:24