再創世紀Yo Yo

kk300
|

我睇唔明...Yo Yo (唔記得角色名) 其實有冇同過賀天生有上過床?

楊怡前兩集有同賀天生講呢啲過眼雲煙嘅嘢佢唔會放喺心,即係有搞?

但賀天生又話一直係誤會,而yo Yo 又冇正面講佢地搞咗.....

咁冇上床賀天生又點解要搵助手送手鏈比佢?

bigc
|
kk300 發表於 18-10-13 06:49
我睇唔明...Yo Yo (唔記得角色名) 其實有冇同過賀天生有上過床?

楊怡前兩集有同賀天生講呢啲過眼雲煙嘅 ...

我都好想知。。。。。
wewanwan
|
係囉,條手鏈邊個送比yo yo?
katie0921
|
wewanwan 發表於 18-10-13 07:35
係囉,條手鏈邊個送比yo yo?

手鏈系賀生送的,不過系賀生助手去㨂款式。
小軒軒
|
想上位,但用錯方向

諗住做左老闆既得力就可以橫行
sweetheartb
|

楊怡前兩集有同賀天生講呢啲過眼雲煙嘅 ...

我miss左幾集又係唔明,更唔明人地夫妻恩愛,正常邊敢直接在大老板娘面前咁串?楊怡直接炒左佢算啦,唔明玩乜?
caa
|
sweetheartb 發表於 18-10-13 09:51
我miss左幾集又係唔明,更唔明人地夫妻恩愛,正常邊敢直接在大老板娘面前咁串?楊怡直接炒左佢算啦,唔明 ...
Agree 如果YoYo不是同賀有路,唔明楊同佢玩乜?d劇情好無厘頭
Smallraindrop
|
caa 發表於 18-10-13 10:44
Agree 如果YoYo不是同賀有路,唔明楊同佢玩乜?d劇情好無厘頭

睇黎好似冇發生過D 咩

不過做女人就係好勝,唔鐘意YoYo 在自己面前示威,所以擺明玩佢串佢
唔炒佢番佢在公司,係要表示自己阿太既實力,在公在私都Win 晒
kk300
|
如果真係同賀天生搞咗,楊怡可能唔係咁對付佢?
係咪未搞,所以比個下馬威佢?
木土土
|
kk300 發表於 18-10-13 13:56
如果真係同賀天生搞咗,楊怡可能唔係咁對付佢?
係咪未搞,所以比個下馬威佢?
...

係,比佢知道,唔會比機會佢埋自己老公身
kk300
|
我又諗,如果冇上床,點解賀天生要送條手鏈比佢? 雖然只係叫助手買...
yurijm
|
我都覺得劇情好犯駁
為拍而拍

我有特別回帶果幾集
其實真係無乜特別
純粹yoyo想姣人夫,但唔成功
楊怡看在眼裡,明裡暗裡就串下yoyo、調走yoyo
但使乜做到咁啊?

根本人夫就對yoyo冇興趣
楊怡呢幾集既出招,真係純粹滿足一班觀眾愛睇大婆打倒第三者

我就睇到哇一聲
如果真實發生,楊怡果個角色直情自降身價啦
何必同細既一般見識?
直接無視就得了
kit2004
|
佢地兩個係同屆同學,yoyo又叻又做到野掛,所以唔炒佢。但yoyo唔甘心成日想做2奶。依家楊揾到個心腹,開始削佢權。
wawafu
|
Smallraindrop 發表於 18-10-13 11:00
睇黎好似冇發生過D 咩

不過做女人就係好勝,唔鐘意YoYo 在自己面前示威,所以擺明玩佢串佢

但有晚特登講楊怡唔舒服無去晚宴,得yoyo同郭晉安去。第2朝楊怡醒左安仔都未返黎成晚得佢自己一個訓,跟住yoyo就收到條鏈。咁似搞左喎
wawafu
|
wawafu 發表於 18-10-14 00:33
但有晚特登講楊怡唔舒服無去晚宴,得yoyo同郭晉安去。第2朝楊怡醒左安仔都未返黎成晚得佢自己一個訓,跟住 ...

重有就係楊怡講過眼雲煙既野由佢過佢咁,似搞左
AC117
|

楊怡前兩集有同賀天生講呢啲過眼雲煙嘅嘢 ...

無認真睇,前幾日見佢office 幫佢整衫似老婆咁,但楊怡跟住入黎又好似好正常 無特別反應