家長請留意麥記自助購票機

Angleman
|

真係忍不住出post,其實係早上大家趕返工趕返學既時候,可唔可唔以唔好霸住部機慢慢同小朋友玩遊戲咁霸住部機,就係有員工既龍太長先會排自助呢邊,但我已經遇過好多次不同既家長都慢慢咁教小朋友篤機,每篤岩一次就會激讚好犀利同拍晒手,但真係好阻住後面趕時間既人,希望大家幫幫忙唔好係 繁忙時間霸住部機教小朋友,謝謝
nms
|
用麥當當app啦
snowshine1357
|
雖然我認同樓主,但應該好快會比人
Edithcsm
|
Angleman 發表於 18-10-13 08:18
真係忍不住出post,其實係早上大家趕返工趕返學既時候,可唔可唔以唔好霸住部機慢慢同小朋友玩遊戲咁霸住部機 ...

同意樓主,繁忙時間唔好阻人,要教可以等非繁忙時間先教
wcpcelia    發表於 18-10-13 17:35
boccioni    發表於 18-10-13 13:03
jpangel    發表於 18-10-13 12:12
APIGMA    發表於 18-10-13 08:59
seaheart88
|
Angleman 發表於 18-10-13 08:18
真係忍不住出post,其實係早上大家趕返工趕返學既時候,可唔可唔以唔好霸住部機慢慢同小朋友玩遊戲咁霸住部機 ...

我絕對認同你。。因為好多呢類家長當比小朋友學習。。。成個世界得佢哋幾個。。識得買就好叻叻豬啊。。。當係親子活動遊戲

不過你預咗係BK講。。。呢度未必認同
Angleman
|
seaheart88 發表於 18-10-13 08:33
我絕對認同你。。因為好多呢類家長當比小朋友學習。。。成個世界得佢哋幾個。。識得買就好叻叻豬啊。。。 ...

我都明白,但因為我真係遇過好多次,間鋪得2部機,尋日仲要同時間2個家長教緊一個5歲一個大少少既,今日我要返工又再係咁先忍不住出post
ChloeMa
|
竟然有d咁嘅人? 不過我唔食麥記,所以無遇過。
yubiwa310
|
咁小朋友慢d 都唔包容下?
唔鍾意等咪去排隊買囉!
咁都唔等得就食第2間囉!

以上 等Y理王答既。
tingtong
|
趕時間又真係會阻礙別人,認同樓主
kwclau
|
用麥記apps買,再離遠check in埋,入去即刻有得食。多謝bk jm教路
Angleman
|
kwclau 發表於 18-10-13 08:51
用麥記apps買,再離遠check in埋,入去即刻有得食。多謝bk jm教路

最慘我呢間唔支援麥記apps
SHIRELYYW
|
其實教小朋友用我都可以等耐小小,但如果當遊戲玩,教小朋友用機時,不停按完又取消的話,比我都會抆(因我試過一次)佢兩個無意識後面仲有人等緊。
teresayan07
|

點樣可以遙距check in?

cheung2000
|

請教點離遠check in? 我只知最後都要去舖頭個qr code check in? 但我又無print 個qr code所以都係要去到舖頭先check
rabbit75
|
超認同樓主
不過呢度講就等如找屎
叫你用app用盛
Bibibut
|
有時遇著呢d情況又真係好黑人憎
Angelice-BeBe
|
我反而未見過小朋友玩機,我樓下果間,繁忙時間,會有個員工喺到協助,或安排排隊
goat
|
yubiwa310 發表於 18-10-13 08:47
咁小朋友慢d 都唔包容下?
唔鍾意等咪去排隊買囉!
咁都唔等得就食第2間囉!

成年人都揀來揀去好慢啦,又唔見你出post話佢地,擺明蝦我女人仔帶住小朋友。
#曲線

babyhoi
|
唔駛怕!我超認同!
最憎啲人縱容細路公眾地方搞搞震!
namnamnamlolo
|
我反而覺得唔一定小朋友先用得慢
大人都可以