急, 猫痾唔到尿, 間間都話冇位, 有其他介紹

baby2046
|
揾左幾間都full左, 九龍區/其他 有冇專睇此類証, 唔該
callymum
|
Npv 動物診所電話
iki
|
baby2046 發表於 18-10-13 08:56
揾左幾間都full左, 九龍區/其他 有冇專睇此類証, 唔該

要快,我以前隻貓腎結石,
baby2046
|
callymum 發表於 18-10-13 09:35
Npv 動物診所電話

剛到了等睇, 唔該
vivian0919
|
baby2046 發表於 18-10-13 09:43
剛到了等睇, 唔該

希望貓貓無事
baby2046
|
vivian0919 發表於 18-10-13 12:26
希望貓貓無事

要做手術留醫, 希望順利
vivian0919
|
baby2046 發表於 18-10-13 12:41

佢話咩事,腎石? 祝貓貓手術順利,早日康復
baby2046
|
vivian0919 發表於 18-10-13 15:00
佢話咩事,腎石? 祝貓貓手術順利,早日康復

謝謝謝關心, 都係石仔果d, 做完手術, 今晚先可以去探佢, 希望可以快d出院回家, 睇一睇要成萬, 真係貴個人睇, 冇辦法, 猫猫加油
自由自在228
|
祝貓貓早日康復,快D出院
saming999
|
佢係咪食得鹹得滯啊,問問獸醫係咪要食清啲或者飲多啲水。
tsung
|
baby2046 發表於 18-10-13 12:41

祝福貓貓早日康復
DonnieBB
|
baby2046 發表於 18-10-13 15:05
謝謝謝關心, 都係石仔果d, 做完手術, 今晚先可以去探佢, 希望可以快d出院回家, 睇一睇要成萬, 真係 ...

祝貓貓早日康復 問下醫生要唔要食處方糧, 同留意下家下食嘅糧係咪高鹽
小軒軒
|
saming999 發表於 18-10-13 16:07
佢係咪食得鹹得滯啊,問問獸醫係咪要食清啲或者飲多啲水。

如果係仔。。天生尿道窄。。貓砂會影響
baby2046
|
小軒軒 發表於 18-10-14 08:03
如果係仔。。天生尿道窄。。貓砂會影響

醫生都話可能係天生比較窄, 拎左d沙石出來好似d碎米咁, 希望可以快d回家。
yokochiu
|
baby2046 發表於 18-10-14 08:21
醫生都話可能係天生比較窄, 拎左d沙石出來好似d碎米咁, 希望可以快d回家。
...

勿擔心… 祝你一家及毛孩健康快樂,謝謝

叮妹
|
謝謝謝關心, 都係石仔果d, 做完手術, 今晚先可以去探佢, 希望可以快d出院回家, 睇一睇要成萬, 真係 ...

我慳自己都要睇好狗仔……入院果晚擔心死我。祝早日出院,
Poyau
|

祝貓貓早日康復
baby2046
|
Poyau 發表於 18-10-14 20:33
祝貓貓早日康復

代猫猫謝謝關心, 佢今日都好精神。