夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

tcysnoopy 發表於 18-10-23 12:52
佢地係明知個男人有老婆,口口聲聲用『唔會破壞你家庭』做口號,又表現得非常配合個男人既時間。
佢地2個人 ...

大宅

親親小乖乖 發表於 18-10-14 21:56
男人可以做到性與愛分開,甚少為個小三主動離婚,大部份都係俾老婆發現,老婆提出 ...

掂!簡而精!

大宅

tcysnoopy 發表於 18-10-23 12:52
佢地係明知個男人有老婆,口口聲聲用『唔會破壞你家庭』做口號,又表現得非常配合個男人既時間。
佢地2個人 ...
d小三明明知個男人有家室d賤男又知知自己有老婆仔女,但係都要搞埋一齊 真係唔明佢地係圖甚麼?東窗事發C6又唔離婚 ,我有問過佢同小三一齐有冇諗過將來,佢話冇諗過

洋房

Gi-leung 發表於 18-10-15 18:29
係喎
仲要我係去台灣咋 條女都要托人買野
乜而家去台灣好貴又好遠咩?

我仲慘 澳門都幫佢買鉅記 我老公有真係幫佢買

大宅

chu媽 發表於 18-10-28 22:48
d小三明明知個男人有家室d賤男又知知自己有老婆仔女,但係都要搞埋一齊 真係唔明佢地係圖甚麼?東窗事發C6 ...

我覺得佢地真心係見得一日愛一日... 活在當下...
偷偷咁愛、愛得越艱難越覺得自己搵到真愛...好要生要死feel... 2個人直頭以為 自己係羅密歐 同 朱麗葉...
相處既時間咁短... 見面時梗係甜蜜格...
邊會好似我地有個家庭,會日日相處...又家務...又親戚咁多位有衝突呀... 唉

大宅

回覆 tcysnoopy 的帖子

依家乜野都唔想諗,只係希望浪子回頭,唔好再呃我,但係事發呢年幾,c6都好似好守規距,對我好好,我只希望我地可以平平安安,開開心心咁走埋落去

大宅

回覆 麻每吉 的帖子

犯賤囉, 我地唔可以用正常常理佢分析依種人

複式洋房

有 D 人天生條命就係做唔到正宮 或者只能做邪花

大宅

回覆 Agnes228 的帖子

d賤女人,自己失婚,又要痴住d有家室嘅男人,係要搞到人地頭家散左先開心,好似我自己返工嘅地方,就有一個女性朋友,佢自己巳離婚,但有個男同事佢有家室,對仔仲好細,但係佢兩個喺公司d行為好親蜜,女的會幫男嘅帶埋,食飯又要坐埋一齐,經常摸身摸勢,但係女嘅話同男同事冇野,明眼人一睇都覺得佢地行為過火,我見到呢種男女,我我就諗起c6同小三d野,因為小三都係佢同事,到依家都仲係一齐共事先慘

大宅

依家d人好自私, 佢地係真係想搶野咁搶人老公, 由其係有好少少條件的人夫, 最想搞到人夫同老婆離婚, 佢地就坐正埋街食井水。

大宅

回覆 Kambee 的帖子

d賤女人,就算比你搶到人老公,呢個世界有報應架,你搶人野,難保他朝人地搶返你

洋房

要堅持d 不要讓他們再聯絡呀。多些家庭時間
祝妳很快順利, 幸福快樂, 加油:)

禁止訪問

複式洋房

其實你地怎樣對付呢d 死纏爛打的小三? C6 果個cheap 到朝朝自己突登搭車來等埋C6 再一齊搭車返工,日日小鳥依人又不停wechat 話自己好愛好愛C6!真係好嬲!!知道東窗事發後,小三仲肉緊左,日日都要見到C6,怕C6 唔理佢!

大宅

Love_Heart 發表於 18-11-13 17:30
要堅持d 不要讓他們再聯絡呀。多些家庭時間
祝妳很快順利, 幸福快樂, 加油:)
...

大宅

MomKim 發表於 18-11-13 17:38
而家呢個社會, 搵一個忠誠既男人難過中六合彩呢.

伯爵府

麻每吉 發表於 18-10-13 11:41
佢自己都有老公
講左唔聯絡又係聯絡返

對出面嘅新鮮感

子爵府

kittywong923 發表於 18-10-15 17:34
真係有咩甘出奇
我識有個男人36歲,佢同老婆生左3個,個女岩岩幾個月大
佢有好幾層樓向手

因為男人d$ law

首頁

尾頁

跳至