單性繁殖

aa_win
|
老公自從2年前一次大病後,勃起完全有困難,泌尿科都看過了,医生叫食藥,但食左藥都係唔得,幾個月前終於去了看瑪麗私症,医生叫試食藥排精,但老公都好似懶懶閒咁,完全唔想交貨,又或者交唔到,我其實好想體諒,都由佢ready先交,但時間一日一日咁過,我自己乜都驗過了,如果世上有單性繁殖就好了。
kkp730
|
真係要覆一下,我老公都係咁,口講隨緣,但不停講生生生生,又唔交功課,唔肯驗精,BB都唔知可以點變出黎,而家我就放鬆心態,佢唔交功,我又唔催佢,不過到我無得生,佢唔好怨囉
ipcs
|
aa_win 發表於 18-10-13 11:55
老公自從2年前一次大病後,勃起完全有困難,泌尿科都看過了,医生叫食藥,但食左藥都係唔得,幾個月前終於 ...

佢好似唔係太想生,有無試下睇中醫改善下勃起問題?
aa_win
|
kkp730 發表於 18-10-13 12:25
真係要覆一下,我老公都係咁,口講隨緣,但不停講生生生生,又唔交功課,唔肯驗精,BB都唔知可以點變出黎, ...

我們簡直是隊友,跟本不是女方問題
aa_win
|
ipcs 發表於 18-10-13 13:17
佢好似唔係太想生,有無試下睇中醫改善下勃起問題?

中医睇左年幾兩年了,口講問佢就想,但行動覺得佢唔想,完全無主動要求行埋,無慾無求咁,可憐我40都未夠
kkp730
|
戰友,我老公都唔太鍾意行埋,唔知係咪同你c6係同一星球黎
Bicanna
|
我老公都係咁,但佢突然想生,就真係去交精,做ivf生左個仔。
kkp730
|
Bicanna 發表於 18-10-14 20:06
我老公都係咁,但佢突然想生,就真係去交精,做ivf生左個仔。

又咁岩既? 我老公都係9月尾話要生,又肯去睇醫生驗丁丁,不過要到11月先中醫生先有期!
aa_win
|
但真係唔知要等幾耐‘突然’先會降臨到我身上
kkp730
|
aa_win 發表於 18-10-15 08:21

我老公真係突然好急咁想生,之前完全唔郁的,真係要同佢傾下,我個案就係上月個佢突然話想生,仲話交功課要密d, 我好老實咁同佢講,我35,你40,如果真係想生,要驗一驗有無咩問題先,佢先肯去驗身同見醫生,你同c6講,女人真係唔等得,要生就要快!
Lingshing
|
老公自從2年前一次大病後,勃起完全有困難,泌尿科都看過了,医生叫食藥,但食左藥都係唔得,幾個月前終於 ...

我老公系射精有问题同埋无欲无求甘,佢唔肯睇西医,睇左年几两年中医都唔得,叫我比d时间佢,但系我惊我等唔起吖,但系我依家都唔催佢啦,惊又话我比压力佢
Bicanna
|
aa_win 發表於 18-10-15 08:21

我講話,過左40歲就一定吾生,因為生吾出,你自己看著辦。之後佢d堂細佬堂哥同一時間老婆有左,可能咁樣,佢又想掛。
Carmen1603
|

同我一樣,唔做就想生,懶到放工打陣就訓,叫佢交功課叫到排卵期都完埋,等於D人想發達六合彩都唔買,啉住有日個戶口會多左錢,我成日咁同我老公講。D人問我幾時生我想答我老公唔同我攪野生條毛ar
aa_win
|
Carmen1603 發表於 18-10-15 13:59
同我一樣,唔做就想生,懶到放工打陣就訓,叫佢交功課叫到排卵期都完埋,等於D人想發達六合彩都唔買,啉住 ...

有人問時,我心都唔知幾想講,難道單性繁殖可以有得生
Carmen1603
|
aa_win 發表於 18-10-15 14:16
有人問時,我心都唔知幾想講,難道單性繁殖可以有得生

去精子銀行捐精,我有啉過
kkp730
|
Carmen1603 發表於 18-10-15 13:59
同我一樣,唔做就想生,懶到放工打陣就訓,叫佢交功課叫到排卵期都完埋,等於D人想發達六合彩都唔買,啉住 ...

我老公都係咁,我同佢講佢咁既行埋次數我都會有b,仲覺得依個星期好威,交左3次功課,好似實中咁,大佬呀,買六合彩個動作做左,都唔一定中獎囉!佢仲話係咪係剩係排卵期先要咁密,天呀!
aa_win
|
起碼有功課交,就有希望,連功課都無做,想中都難
kkp730
|
aa_win 發表於 18-10-15 17:43
起碼有功課交,就有希望,連功課都無做,想中都難

介唔介意講你30歲前定後,如果係後者,老實講,你老公咁既情況,不如排定政府不育科先或者人工啦,排得黎都3年後,起碼慳d先,同埋想生b係大家都想,定係你比較想先? 如果係大家都想,話定比你老公聽,女人過左30真係難有嫁。
aa_win
|

已經過了30了,排政府應該都超齡了,其實我們已經一齊看了瑪麗私症,講座同医生都見了,驗血大家都驗埋,只欠他未交精

kkp730
|
回覆 aa_win 的帖子

你睇下pm, 我pm左你