有無開刀好醫生介紹?

CatLaw79
|
我預產期10/6,最遲幾時要決定醫生?
第一胎咩都唔識,有無jm可以介紹下(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

??qqq
|
CatLaw79 發表於 18-10-13 12:52
第一胎咩都唔識,有無jm可以介紹下(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

王偉明醫生幾细心,開刀又吾痛,我閏蜜全部搵佢
DAYPOPO
|

我搵高錦安醫生,細心,手勢好,傷口第2日就唔痛,好多朋友都是搵他
CatLaw79
|
??qqq 發表於 18-10-13 13:25
王偉明醫生幾细心,開刀又吾痛,我閏蜜全部搵佢

唔該曬(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)知唔知大概幾錢?
CatLaw79
|
DAYPOPO 發表於 18-10-14 00:14
我搵高錦安醫生,細心,手勢好,傷口第2日就唔痛,好多朋友都是搵他

我都見好多post講佢,知唔知大概幾錢?
JD930
|

照結構後就差不多要book醫院啦所以揀醫生都應該大概呢嗰時候揀好
我揀咗林勇行醫生
CatLaw79
|
JD930 發表於 18-10-15 17:10
照結構後就差不多要book醫院啦所以揀醫生都應該大概呢嗰時候揀好
我揀咗林勇行醫生
...

多謝分享
JD930    發表於 18-10-15 17:17
JD930
|
CatLaw79 發表於 18-10-15 17:15
多謝分享

醫生同麻醉師價錢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CatLaw79
|
JD930 發表於 18-10-15 17:19
醫生同麻醉師價錢

Thanks so much
JD930    發表於 18-10-15 17:27
acy1234
|
CatLaw79 發表於 18-10-15 16:24
唔該曬(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)知唔知大概幾錢?

我朋友都有話佢very nice and 好gentleman, 好似收3萬開刀接生
VanessaNgvn
|
Thanks 我都煩緊搵邊的醫生開刀生BB好