真心推介,一次就中左

CatLaw79
|
之前聽朋友講試用clearblue 排卵紙,同老公試左一次就成功左,超開心(emoji)

藥房賣得平過貓記,祝大家懷好孕!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yen0422
|
一支用一次?
CatLaw79
|
yen0422 發表於 18-10-14 10:21
一支用一次?

一盒一部機+10條試紙,我係早排卵,經期完左5日我就開始驗,驗到哈哈笑就開工
rinoa1111
|
CatLaw79 發表於 18-10-14 11:09
一盒一部機+10條試紙,我係早排卵,經期完左5日我就開始驗,驗到哈哈笑就開工
...

我都買左黎用。試左兩個月都未中☹️
希望我都快d中啦。
接你好孕(emoji)(emoji)
smallfung
|
我之前用紅D一段時間都唔得,後黎第一次用clearblue+轉咗新中醫調理一個cycle得咗!感恩!
kytw
|
smallfung 發表於 18-10-14 15:50
我之前用紅D一段時間都唔得,後黎第一次用clearblue+轉咗新中醫調理一個cycle得咗!感恩!
...

你係固定笑哈哈就開工?定還是固唔固定都開工

smallfung
|
kytw 發表於 18-10-14 15:54

你係固定笑哈哈就開工?定還是固唔固定都開工

見到固定就開工
Yeemanman
|
smallfung 發表於 18-10-14 16:22
見到固定就開工

開工左幾多次呀
smallfung
|
Yeemanman 發表於 18-10-14 18:43
開工左幾多次呀

哈哈笑前一次,見到哈哈笑之後一次!你可以試下補多一次既!
CatLaw79
|
rinoa1111 發表於 18-10-14 14:19
我都買左黎用。試左兩個月都未中☹️
希望我都快d中啦。
接你好孕(emoji)(emoji)

我上次係見哈哈笑做一次,隔日做一次,做完墊起pat pat 30mins,就攪掂左(emoji) 加油(emoji)(emoji)
rinoa1111
|
CatLaw79 發表於 18-10-15 10:46
我上次係見哈哈笑做一次,隔日做一次,做完墊起pat pat 30mins,就攪掂左(emoji) 加油(emoji)(emoji)
...

我都係咁呀, 晨驗見到哈哈笑就即晚一次, 隔日一次
不過我只墊左15分鐘
之後會起身抹下去個小便咁
唔知會唔會無咁好呢 ?
sasasali
|
CatLaw79 發表於 18-10-13 13:02
之前聽朋友講試用clearblue 排卵紙,同老公試左一次就成功左,超開心(emoji)

藥房賣得平過貓記,祝大家懷 ...

藥房賣幾錢,我用左紅d紅耐都唔得 ☹️
CatLaw79
|
rinoa1111 發表於 18-10-15 11:14
我都係咁呀, 晨驗見到哈哈笑就即晚一次, 隔日一次
不過我只墊左15分鐘
之後會起身抹下去個小便咁

你試下墊高啲同耐啲,我啲朋友教我直接訓覺等第二朝先沖,但我頂唔住都係照沖
CatLaw79
|
sasasali 發表於 18-10-15 11:17
藥房賣幾錢,我用左紅d紅耐都唔得 ☹️

藥房平好多,我買$250/盒
Manmancher
|
CatLaw79 發表於 18-10-14 11:09
...

請問連續開幾多日
yipyip82
|
CatLaw79 發表於 18-10-15 12:15
藥房平好多,我買$250/盒

請問一盒有幾多支?
kikis
|
smallfung 發表於 18-10-14 15:50
...

睇左邊個中醫?
CatLaw79
|
Manmancher 發表於 18-10-15 12:43
請問連續開幾多日

驗到哈哈笑就即晚同隔一日
CatLaw79
|
yipyip82 發表於 18-10-15 13:28
請問一盒有幾多支?

一部機+10條試紙
rinoa1111
|
CatLaw79 發表於 18-10-15 12:14
你試下墊高啲同耐啲,我啲朋友教我直接訓覺等第二朝先沖,但我頂唔住都係照沖
...

我都係頂唔順所以一定會去廁所清理下先訓
2個月都未成功, 今個月仲買埋紅D 驗
希望成功