自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一點鐘開幕,剛經過。好多後生仔女入咗去打卡影相。
路經此地。未能分享。如有分享,請post出嚟

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

原來今日重開

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 18-10-13 17:15
原來今日重開

完全唔似重開。佢之前貼咗張紙寫住一點開。
周圍都好似未ready,個洗手間喺側門行樓梯落去。好陰森
今日都有短短幾分鐘,都有十幾二十個去

JD930    發表於 18-10-15 15:36
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

我真係好驚有人出事或意外,多過真鬼假喪屍囉
Ocean Park咁有經驗咁完善,一間棺材房都搞到有人死咗,好慘嗰個係出事人同家人
海濱商場好大,多樓梯有電梯、又有後門欄杆天井位
如果主辦者場地建築得有疏忽有漏洞,後生仔女玩得開心得滯忘形,追追逐逐之下易生意外㗎

JD930    發表於 18-10-15 15:36

人有善念,天必佑之,福祿隨之,眾神衛之,眾邪遠之,眾人成之

寶石宮

Irene1121 發表於 18-10-13 17:35
Ocean Park咁有經驗咁完善,一間棺材房都搞到有人死咗,好慘 ...

今日未有機會入去睇下,所以唔知.不過希望管理好啲或者做足d措施。

不過我估可能過咗萬聖節呢個月,少啲人去。到時執笠

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-13 17:27
今日都 ...

唔敢去

寶石宮

tsung 發表於 18-10-13 17:50
唔敢去

裏面唔知。不過今日都多後生去

寶石宮

tsung 發表於 18-10-13 17:50
唔敢去

之前呢度有幾個會員話會去睇下,不過好似今日冇人講

大宅

crystal媽咪 發表於 18-10-13 17:50
今日未有機會入去睇下,所以唔知.不過希望管理好啲或者做足d措施。

不過我估可能過咗萬聖節呢個月,少啲人 ...

佢由13/10,開到31/10。

wcpcelia    發表於 18-10-14 09:21

寶石宮

fruitscalpiscc 發表於 18-10-13 18:17
佢由13/10,開到31/10。

哦!!!咁都好啲,我以為一直開就可能會冇新意。如果佢淨係谷呢一個月就會有人流。
多謝提供資訊(emoji)(emoji)(emoji)

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 18-10-13 17:50

不過我估可能過咗萬聖節呢個月,少啲人 ...

如果無記錯,佢做到十月底咋。
即只做兩星期。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

寶石宮

貓頭雀 發表於 18-10-13 19:22
如果無記錯,佢做到十月底咋。
即只做兩星期。

謝謝提醒。頭先九樓有姊妹話做到10月31號。

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 18-10-13 19:29
謝謝提醒。頭先九樓有姊妹話做到10月31號。

如果我後生十零廿年,應該會同同學柴娃娃地去,之後再卜餐放題。

諗起以前的樂富鬼屋 青春多好。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

寶石宮

貓頭雀 發表於 18-10-13 19:35
如果我後生十零廿年,應該會同同學柴娃娃地去,之後再卜餐放題。

諗起以前的樂富鬼屋 青 ...

我圍內都冇人鍾意去。否則我都會去睇下。 你講嘅樂富鬼屋或者海洋公園嗰啲我都未去過

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-13 19:37
我圍內都冇人鍾意去。否則我都會去睇下。 你講嘅樂富鬼屋或者海洋公園嗰啲我都未去過 :hol ...

自己去玩仲刺激

寶石宮

Poyau 發表於 18-10-14 00:14
自己去玩仲刺激

自己一個去玩好似好戇居
同埋嚇死冇命賠。有朋友去大家影下相、柴娃娃會開心啲

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-14 09:37
自己一個去玩好似好戇居
同埋嚇死冇命賠。有朋友去大家影下相、柴娃娃會開心啲 :wahaha ...

獨樂樂不如眾樂樂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-13 17:27
今日都 ...

氣氛黎
放下自在

寶石宮

cattz288 發表於 18-10-14 11:31
氣氛黎

唔係呀!!!個廁所位置係後樓梯,唔係特登為呢個活動而整㗎

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Irene1121 發表於 18-10-13 17:35
Ocean Park咁有經驗咁完善,一間棺材房都搞到有人死咗,好慘 ...

對!雖然唔知佢入面間隔!但怕人多有推撞....跌倒、碌落樓梯之類!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

首頁

尾頁

跳至