有冇邊隻彈性好o的既學習褲??

sunnypoon
|
bb唔算好肥, 不過肚腩好奇怪, 平時冇咩肚腩, 不過一食飽左就勁大個走左出黎, 成日食飽就比條學習褲cool到出紅痕, 有冇邊隻彈性好o的既學習褲??
floracheng11
|
預大一個碼唔得咩?
Braintman
|
加條皮帶比佢XD 講笑咋 其實隻隻牌子個size都唔一樣 真係要試先知邊隻arm你小朋友喎
sunnypoon
|
floracheng11 發表於 18-10-13 14:51
預大一個碼唔得咩?

試過喇, 不過大1個size係會鬆到漏==
sunnypoon
|
Braintman 發表於 18-10-13 15:42
加條皮帶比佢XD 講笑咋 其實隻隻牌子個size都唔一樣 真係要試先知邊隻arm你小朋友喎 ...

咁咪好side錢?? 有冇JM可以推介下?
Bowliling
|
我仔都係咁~個肚腩好難捉摸~當初幫佢試左成4隻褲仔~H牌白金褲係最fit到佢~樓主你可以比你個b試下~
sunnypoon
|
Bowliling 發表於 18-10-14 15:06
我仔都係咁~個肚腩好難捉摸~當初幫佢試左成4隻褲仔~H牌白金褲係最fit到佢~樓主你可以比你個b試下~ ...

咁我上HKTV mall買包比bb試試先

crystalmakk
|
sunnypoon 發表於 18-10-14 15:31
咁我上HKTV mall買包比bb試試先

HKTV mall買H牌片片,好似可以全張單半價添
nghosendli
|
我之後都有用過 H 牌學習褲, 但脾位都係有滲漏 & 漏尿嘅情況出現, 所以轉用左 P 牌 I 系列嘅拉拉褲, 感覺彈性比較好, 而且吸濕能力較優勝 !
candyhwa
|
sunnypoon 發表於 18-10-13 14:42
bb唔算好肥, 不過肚腩好奇怪, 平時冇咩肚腩, 不過一食飽左就勁大個走左出黎, 成日食飽就比條學習褲cool到出 ...

試試Merrxxx, 個人覺得好用