有冇人睇過耳鼻喉專科黃雅信,你們覚得怎樣?

vtam
|
阿仔氣管炎,唔知有乜醫生好又冇咁貴?
EDGO_PO
|
我上星期阿仔係咁流鼻血,我同佢去MK雅蘭睇香X專科,有位鍾耀基醫生,入到去阿仔本身都驚,但醫生都好細心睇阿仔,最重要係D儀器好新同埋價錢都比出面合理(不會海鮮價),真心唔錯
minikin
|
睇過, 好專業, 但貴
hahating1984
|
EDGO_PO 發表於 18-10-16 11:02
我上星期阿仔係咁流鼻血,我同佢去MK雅蘭睇香X專科,有位鍾耀基醫生,入到去阿仔 ...

我屋企人之前都係睇佢, 佢仲知我屋企人無買保險, 所以寫左封信轉介我去QE睇

醫生又高大, 又靚仔, 又細心....(純個人觀感)
lamwwjd
|
有睇過,細心,好人,專業
cholewong29
|
專業,儀器設備足夠,係預等好耐
vtam
|
EDGO_PO 發表於 18-10-16 11:02
我上星期阿仔係咁流鼻血,我同佢去MK雅蘭睇香X專科,有位鍾耀基醫生,入到去阿仔 ...

多少錢?我個仔都成日流鼻血
chelsea_jbb
|
72leelily
|
掠水
家人鼻咽潰瘍
二話不說報價4萬
入院全麻抽組織驗
再看另一個教授級是塵蟎敏感
勤打掃洗鼻就好轉
EDGO_PO    發表於 18-10-16 12:20
honthont
|
幾年前老公睇,好好,無dum症,仲叫無乜事吾使黎
斷症準
EDGO_PO
|
回覆 72leelily 的帖子

最驚係咁...我睇醫生之前一定會CHECK 下邊間明碼實價
72leelily
|
EDGO_PO 發表於 18-10-16 12:13
回覆 72leelily 的帖子

最驚係咁...我睇醫生之前一定會CHECK 下邊間明碼實價

就是見網上好評就去看
聽到要全麻再看另一個參詳
vcik
|
我自己同小朋友因為有鼻敏感都睇開黃雅信,大仔3歳時亦搵佢做過小手術。阿信醫生好專業、斷症凖又唔dum症,無咩必要嘅覆診、手術佢都叫你唔駛去同做。佢以前有D串串地(emoji),不過近呢年nice咗好多,睇症時又成日氹我仔。價錢我覺得以佢資歷同經驗十分合理,專科醫生係咁上下。早兩個月我扁桃線發炎,但阿信醫生又咁啱放大假,朋友介紹我睇咗中環另一個耳鼻喉醫生仲貴,不過都係好好,好專業。
我仔早一年前都成日流鼻血,阿信用儀器睇話佢應該成日用手指了鼻,因為睇到個鼻入面應該有金黃葡萄球菌所以鼻腔爛曬,又有一條條手指了鼻嘅痕,次次我仔都比阿信醫生話佢先識驚。
canteen31
|
睇過幾好!我覺得佢個樣好smart咁
amazing
|
72leelily 發表於 18-10-16 12:00
掠水
家人鼻咽潰瘍
二話不說報價4萬

仲好串
vanvan1999
|
vtam 發表於 18-10-13 17:07
阿仔氣管炎,唔知有乜醫生好又冇咁貴?

有料,貴,有d串,唔會同你講多句!
EDGO_PO
|
回覆 vtam 的帖子

診金好似7百蚊...但你上到去睇咗先...醫生可能會再有其他建議
KKKLaLa
|
vcik 發表於 18-10-16 13:29
我自己同小朋友因為有鼻敏感都睇開黃雅信,大仔3歳時亦搵佢做過小手術。阿信醫生好專業、斷症凖又唔dum症, ...

請問收費如何?
KKKLaLa
|
hahating1984 發表於 18-10-16 11:27
我屋企人之前都係睇佢, 佢仲知我屋企人無買保險, 所以寫左封信轉介我去QE睇

醫生又高大, 又靚仔, ...

請問黃醫生收費如何?
laiyuen
|
專業,唔dum症,以前串串地,近年好咗好多