轉數快中銀

meili250
|
請問各位係唔係一定要申請網上銀行先可以用,我下戴了Apps連入卡尸口,密碼都唔得。
c.vieri
|
要有login 同PW 先可以登入個app用
Poyau    發表於 18-10-13 22:39
meili250
|
c.vieri 發表於 18-10-13 17:26

ddkaka
|
meili250 發表於 18-10-13 17:22
請問各位係唔係一定要申請網上銀行先可以用,我下戴了Apps連入卡尸口,密碼都唔得。
...

間間銀行轉數快都要有e banking
meili250
|
c.vieri 發表於 18-10-13 17:26

係那裡才可找到登入同pw我巳經整了無數次,糸统話我的資料唔齊全??
fuhk
|
meili250 發表於 18-10-13 17:29
係那裡才可找到登入同pw我巳經整了無數次,糸统話我的資料唔齊全??

要本人去返中銀開通電話同網上理財,再開埋網上理財個小額轉賬先用到的。
qq媽媽咪
|
去返中銀開enabling 先
meili250
|
meili250 發表於 18-10-13 17:22
...

Thx
meili250
|
qq媽媽咪 發表於 18-10-13 17:36
去返中銀開enabling 先

Hi請問我剛剛成功轉錢俾人,咁即係我成功安装了轉數快嗎?,還有即是別人轉錢俾我我可以收到嗎? Thx
qq媽媽咪
|
meili250 發表於 18-10-13 19:28
Hi請問我剛剛成功轉錢俾人,咁即係我成功安装了轉數快嗎?,還有即是別人轉錢俾我我可以收到嗎? :igiveup ...

2邊要有轉數快至可做到
tansyneko
|
yes
meili250
|
qq媽媽咪 發表於 18-10-13 19:29
2邊要有轉數快至可做到

我剛剛試過轉過俾人對方係有轉數快的同收到了,這代表我是不是成功安裝了轉數快?Thx
qq媽媽咪
|
meili250 發表於 18-10-13 19:32
我剛剛試過轉過俾人對方係有轉數快的同收到了,這代表我是不是成功安裝了轉數快?Thx
...

係呀,你會收到中銀通知短訊
meili250
|
qq媽媽咪 發表於 18-10-13 19:33
係呀,你會收到中銀通知短訊

巳成功了,Thx
Poyau    發表於 18-10-13 22:40
qq媽媽咪
|
meili250 發表於 18-10-13 21:09
巳成功了,Thx