俾代購呃錢:( 大家小心黑店

Happylife:)
|

-
Lulu.C
|
其實買代購真係要小心
|
買左好多間都好安全
唉 下次真係要小心
蝕錢一件事 等左咁耐等左一場空又一件事😭
katherine418
|
佢每個人都咁呃都好多錢啦
|
買過一 兩次
呃到信任之後就呃錢!

RL5859
|
Kxc accessorx 呢條八婆幾時玩完
sushiroll    發表於 18-10-18 16:27
wcpcelia    發表於 18-10-14 08:01
esmehouse
|
|
RL5859 發表於 18-10-13 21:59
Kxc accessorx 呢條八婆幾時玩完

Sis 都有俾佢呃過?
christywong111
|
Happylife:) 發表於 18-10-14 00:37
Sis 都有俾佢呃過?

態度超差。買左野size 不符。一句free size 就算。無下次
tsung
|

|
唔出事都唔會睇清楚佢個page
只要留意佢連續幾個post就會發現
有幾個人係連續咁買 字句一樣 甚至一要同款要幾件
擺明係呃人落搭!
wcpcelia    發表於 18-10-16 09:41
sushiroll
|
Happylife:) 發表於 18-10-13 19:28
7月中經fb代購買左對RV chips一路追個賣家 到上個月同我講話退緊番英國
問佢俾個tracking number又話無(咁 ...

kawaiiliu
|
Happylife:) 發表於 18-10-13 19:28
7月中經fb代購買左對RV chips一路追個賣家 到上個月同我講話退緊番英國
問佢俾個tracking number又話無(咁 ...

想知邊間,pm pls
|
愈睇愈驚買黎買去都係個幾個人
連hermes boot 都唔問價 一次過掃幾對唔同碼
客可能真係咁有錢 但都唔代表hermes齊碼
marinabay
|
請問最後有無收到貨?
kawai呢
|
一係官網,一係實體店親自睇過,其餘咩都唔會信!
kitkit99_99
|
Happylife:) 發表於 18-10-14 00:37
Sis 都有俾佢呃過?

我仲有一對RV鞋俾佢拖住未收到(9月已俾哂$),以前有一對買左冇影,點知佢個fb自稱俾人delete左,追佢又話37號冇哂叫人換其他,點知收到換果對又冇盒(但佢從來冇通知過我話冇盒,如果冇鞋盒使乜俾$3000幫我買),收埋欠我果對鞋真係冇下次!
dirtygal2046
|
Happylife:) 發表於 18-10-13 20:21
買過一 兩次
呃到信任之後就呃錢!

我之前果個代購都係,買過兩次,到第三次就出事,平時仲成日問開貨同價錢
marinabay
|
八月廿三叫佢買RV,十月尾先收到,又是無鞋盒的。九月尾開始催佢,佢話退回英國中,之後每個星期催一次,佢不斷話soon、soon arrive咁。
擔心咗二個月先收到貨,以後唔敢再幫襯了,也unfollow了。
其實之前買過兩次,都係十幾廿日收到。RV之前是有盒的,今次無盒。
marinabay
|
以後都係唔好貪平少少,又要等又要擔心。