[遊行] 10月14日反對東大嶼填海遊行

tko18
|
我想分享遊行資訊。我睇左基本版規和時政擂台版規,好像沒有禁止分享遊行資訊。如有理解錯誤,煩請版主刪除主題,下不為例,謝謝!

日期:10月14日(星期日)
集合及默站地點:銅鑼灣東角道
遊行終點:政府總部
默站時間:下午3時起
遊行出發時間:下午3時半

論壇地點:政府總部前
論壇時間:下午6時半

Dress code: 藍色衫

主辦:守護大嶼聯盟

純粹分享資訊,不討論。想去就去,唔想去就唔去。
fatorc
|
為下一代請支持填海,力增資助房屋!
Reminder
|
fatorc 發表於 18-10-14 00:05

同意你的意見
ramuza
|
fatorc 發表於 18-10-14 00:05

support , support
請大陸人返去佢哋最愛嘅老家
tinlong22
|
下午3時3000人於東角道起步.....

講到香港末日咁
我仲爭D以為係30萬人大遊行添
tls411
|
tinlong22 發表於 18-10-15 01:03
下午3時3000人於東角道起步.....

講到香港末日咁

7百幾萬人去得3千人.....1萬都冇醜死怪law~
RelaxHippo
|
tls411 發表於 18-10-15 03:38
7百幾萬人去得3千人.....1萬都冇醜死怪law~

東角道,又想屈埋喺東角道既遊客係遊行人士
littlecar
|
尋日路過見有D後生見行人路太迫,所以行出車路陪D人遊行
李斯特
|
遊行人數咁多,是否反映反對嘅人好少
tls411
|
RelaxHippo 發表於 18-10-15 08:53
東角道,又想屈埋喺東角道既遊客係遊行人士

咪係!
blackberry
|
littlecar 發表於 18-10-15 09:48
尋日路過見有D後生見行人路太迫,所以行出車路陪D人遊行

可能你都唔覺意被計算為3000分之1
littlecar
|
blackberry 發表於 18-10-16 18:17
可能你都唔覺意被計算為3000分之1

我真係有行過去,因為有人叫非禮,見2個呀伯想打交,有警員分別抱開佢2個,不過人太多我都無留低睇,如果真係俾人計咗數真係唔好彩

c6william
|
咁多