潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

C6剛係美國帶晒呢兩個新寵番黎,佢帶上手比我再㨂一次, 我本身先前已經揀咗daytona, 但一見到呢隻玫瑰金鋼實物覺得仲feminine d仲更加靚,我帶好似適合多d,最後我決定割愛,揀咗隻玫瑰金鋼,佢帶番daytona 喇..

Cheuk2012    發表於 18-10-18 22:13
Jennife826kkwok    發表於 18-10-15 04:02
pymame    發表於 18-10-14 11:25
wcpcelia    發表於 18-10-14 07:59

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

兩隻都好靚

男爵府

回覆樓主

兩隻都好正

子爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

男爵府

回覆 appleyuen 的帖子

Thanks. 我都諗咗一陣,但唔可以咁貪

男爵府

回覆 joycewai 的帖子

Thank you. 我諗冇㨂錯掛

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

laylayman 發表於 18-10-13 23:00
C6剛係美國帶晒呢兩個新寵番黎,佢帶上手比我再㨂一次, 我本身先前已經揀咗daytona, 但一見到呢隻玫瑰金鋼 ...

Hello...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 laylayman 的帖子

男爵府

回覆 快樂鳥 的帖子

Thanks

侯爵府

Both are super nice

wcpcelia    發表於 18-10-14 19:31

子爵府

Both are nice

男爵府

回覆 Ms_Phoebe 的帖子

Thank you! 要到US至買到

男爵府

回覆 叮噹媽媽 的帖子

Thank you! 希望揀得啱

侯爵府

laylayman 發表於 18-10-14 16:45

Thank you! 要到US至買到

No stock in hk ? Cheaper in us ?

大宅

laylayman 發表於 18-10-13 23:00
C6剛係美國帶晒呢兩個新寵番黎,佢帶上手比我再㨂一次, 我本身先前已經揀咗daytona, 但一見到呢隻玫瑰金鋼 ...

Both very nice

男爵府

Actually its a bit more expensive in US due to sales tax, however its easier and faster for the queue. These two models are a bit hard to get in Hong Kong (I mean for myself as I dont have any good relationship with authorized retailer) and I have been waiting since early this year. 好似潛咗水咁). Some authorized retailers in HK told me they have only seen very few of these delivered by Rolex this year as they are new models. But if you go to reseller, you can find it with a premium on top but I think its quite risky. I am not saying its fake but I worry that it may have been worn or something...

男爵府

回覆 maimeicc 的帖子

Thank you! 近期最喜歡呢兩款,仲有一隻炒貴到離譜既鋼Daytona.. 可能要等6年先輪到唔洗比炒價

男爵府

回覆樓主:

明智 雖然我係玫瑰金地拖成員,贊成右邊嗰隻女性化啲

laylayman    發表於 18-10-14 21:33
laylayman    發表於 18-10-14 21:33

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至