通便藥(小學生識用)

ckfamily
|
每次一攞功課,溫習出來,小朋友就話要便便,唔怕冇大便
AGa1111
|
ckfamily 發表於 18-10-14 10:16

我女都係,有時要去厠所大大先做,有時做做下要去大
phoebelamlam
|

wantaima
|

熱媽
|
或者話温書時間到,就係開大開小時。我有時都唔明點解時間咁啱
PCCW2319
|

或者我試下比d功課阿爸做。 睇下老人家適唔適用。
jojojojom
|
懶人多屎尿,我媽成日講,現在我話孫
wcpcelia    發表於 18-10-14 19:14
mami42
|
我個仔都係,暑假可以幾日先去一次,我要迫佢食多d生果,但一返學做功課和溫書就差不多日日都有便便,你話奇唔奇
Poyau
|
懶人多。。
babywater
|

仲系安眠藥,一看書就想睡覺
Enidd
|
musiccisum
|

蘋果香蕉
|
我小朋友都係咁,一話做功課溫習,大小便即來
Fishqqma
|

tsung
|
jojojojom 發表於 18-10-14 10:45
懶人多屎尿,我媽成日講,現在我話孫

^^Hannah^^
|
原來做功課同溫習係大部小朋友嘅通便藥
hellohellojenny
|
一溫書就話想瞓覺/飲水/肚痛
CathyChan1126
|
係呀,我仔今日閉關
開始考試
都去左2次
chanbaobb
|
我嗰個又冇去廁所,不過... ...1坐埋枱,我心數5聲,即打喊路,冇1次唔係囉!
Hoining
|

我屋企啲仔都係咁㗎