終於分手了

queeniebabyy
|
之前我開個post,話問過男朋友,愛我多d定前女友多d
佢好老實咁答我係前女友
好多jm叫我走,我今日終於狠下心分手,原來注定你愛佢多過佢愛你,你就一定會受傷
我喊到傻左,野又食唔落,我知自己一定要走,勉強無幸福,一齊呢年幾唔開心多過開心,但分左手會自動諗起一齊開心既日子,諗起佢幫我過生日,但我知道,佢唔係我心命中個個,但我真係好痛..
chatterbox_mom    發表於 18-11-7 19:26
babymama07    發表於 18-11-1 14:50
sushiroll    發表於 18-10-16 05:26
kcpak    發表於 18-10-15 00:26
wcpcelia    發表於 18-10-14 19:00
cattz288
|
queeniebabyy 發表於 18-10-14 11:26
佢好老實咁答我係前女友
好多jm叫我走,我今日終於狠下 ...

會過去的! 明天會更好! 搵個錫你架喇
sunnymama2
|
揾過更好,更錫你的
YY1101
|
痛一陣
從新出發
會遇上一個真心全心對你好的人
KCBaby2011
|
The best is not come yet!
Charlotte_mom
|
唔捨得放舊,又點的起心肝搵個新呢?祝你早日遇到你嘅Mr Right
PCCW2319
|
queeniebabyy 發表於 18-10-14 11:26
佢好老實咁答我係前女友

日子過了, 望番轉頭.......你會覺得今日決定係明智, 覺得自己更加美貌與智慧並重。

加油

難過心痛時, 不防深呼吸。
李斯特
|
努力搵個另一個,或者去學d嘢打發時間,加油,你一定做得到
李斯特
|
努力搵個另一個,或者去學d嘢打發時間,加油,你一定做得到
vickykiu
|
我記得你,放心有一個更好等緊你。傷心過後,好好準備自己
M.Y.P
|
「再難過始終會過」,搵個愛錫你的。
KoneyB
|
會過去的

細姐姐
|
回覆 queeniebabyy 的帖子

將來望返轉頭,依d 係nothing

或者多謝佢,俾你揾到更好的
candice0088
|

最好既在後面...

sg51244
|
記得你個post
要學下愛自己多啲,對自己好啲
聽過一句話,懂得愛自己,才會被人愛,
加油
babemom
|
佢好老實咁答我係前女友

沒有捨,怎會得呢?只要你捨得放低,很快便會得到!堅強一點,想想愛你的人也不忍見你飽受煎熬,依附別人的感情才可生存!
lalalumlum
|
回覆 queeniebabyy 的帖子

喊多陣好啦!唔好為佢喊到眼又腫又紅,喊得多傷身體呀!俾自己一個日期,過咗就唔好再諗以前嘅野啦!
crystal媽咪
|
佢好老實咁答我係前女友

佢咁老實答你,邊個放生邊個都好。你將來會搵到一個對你更加好嘅,總好過佢呃你,結咗婚之後再走
收拾心情,前面會有更好嘅等緊你
spikenard
|
呢種痛唔係宛惜的痛,係難過佢的背叛,難過佢的唔忠誠,難過佢的唔珍惜

喊過後就重新出發,找個更好的
hi_baby
|
老土啲講句,長痛不如短痛,你好叻啊,將來一定會有更合適嘅男友啊!